PALMESTER 1518 Isopropyl Palmitate izopropil Palmitat

Cas Number: 142-91-6

İzopropil Palmitat. KLK OLEO'dan PALMESTER 1518 İzopropil Palmitate, yumuşatıcı ve koku arttırıcı olarak işlev görür. Yenilenebilir bitkisel yağlardan elde edilen yağlı esterdir. Kolayca biyolojik olarak parçalanabilir ve GDO içermez. Koku kullanımına ve mükemmel kalıcılık özelliklerine özel katı koku ve renk standartlarına göre üretilmiştir. Sığır süngerimsi ensefalopati/bulaşıcı süngerimsi ensefalopati içermez. PALMESTER 1518 İzopropil Palmitate, tuvalet malzemeleri ve diğer kozmetik bakım ürünlerinde kullanılır. KOSHER sertifikalıdır. İzopropil Palmitat. KLK OLEO'dan PALMESTER 1517 İzopropil Palmitate, yumuşatıcı ve koku arttırıcı olarak işlev görür. Yenilenebilir bitkisel yağlardan elde edilen yağlı esterdir. Kolayca biyolojik olarak parçalanabilir ve GDO içermez. Sığır süngerimsi ensefalopati/bulaşıcı süngerimsi ensefalopati içermez. Koku kullanımına ve mükemmel kalıcılık özelliklerine özel katı koku ve renk standartlarına göre üretilmiştir. PALMESTER 1517 İzopropil Palmitate, tuvalet malzemeleri ve diğer kozmetik bakım ürünlerinde kullanılır. KOSHER sertifikalıdır.

PALMESTER® 1413 Etilheksil Oleat 26399-02-0 247-655-0 Antibiyotikler ve vitaminler için çözücü

PALMESTER® 1543 Etilheksil Palmitate 29806-73-3 249-862-1 Mineral yağın yerine kullanılabilir. Gece kremi, el kremi, temizleme losyonu için,

bebek kremi, masaj losyonu

PALMESTER® 1545 Etilheksil Stearat 22047-49-0 244-754-0 EHS, algılanan yağlılığı azaltmada son derece etkilidir.

cilt bakımı formülasyonunda ağır tıkayıcı yağlar ve lipidlerin varlığından

PALMESTER® 1547 Ethylhexyl Cocoate 92044-87-6 295-366-3 Hindistan cevizi yağından elde edilen, yumuşatıcı özelliklere sahip, tıkayıcı olmayan ve yağ asidi esteri

ince yumuşatıcı

PALMESTER® 1510 İzopropil Myristat 110-27-0 203-751-4 Katı koku ve koku için özel renk standartlarına göre üretilmiş polar yumuşatıcı

kullanım ve mükemmel tutma nitelikleri için

Paket boyutu,

kg (davul)

175

Yağlı Esterler

... sürdürülebilir hale gelen bir marka

birçok kişisel bakım ürününde bulunan bileşen

PALMESTER®

kullanım ve mükemmel tutma nitelikleri için

PALMESTER® 1512 İzopropil Myristat 110-27-0 203-751-4 Kozmetik ve banyo malzemeleri için birinci sınıf polar yumuşatıcı

PALMESTER® 1514 İzopropil Myristat 110-27-0 203-751-4 Kozmetik ve banyo malzemeleri kullanımı için standart polar yumuşatıcı

PALMESTER® 1518 İzopropil Palmitate 142-91-6 205-571-1 Ecza sınıfında üretilmiş kozmetik ve tuvalet malzemeleri için standart polar yumuşatıcı

PALMESTER® 1517 İzopropil Palmitate 142-91-6 205-571-1 Kozmetik ve banyo malzemeleri kullanımı için standart polar yumuşatıcı

PALMESTER® 3575 Caprylic/Capric Trigliserid 65381-09-1 265-724-3 Aroma, yağda çözünen vitaminler ve yağda çözünen katkı maddeleri için eylemsiz taşıyıcı. için üretilmiştir

tat ve tatta tutarlılığı sağlamak için tatlandırıcı ajanlar için en iyi tat

hassas tatlarla uyumluluk. Şeffaflık için üstün renksiz özellikler

ve doğal rengi geliştirmek. Alkoller gibi daha polar çözücülerle karışabilir,

suyun varlığında bile. Mükemmel renk ve koku, onu aşağıdakiler için iyi bir yumuşatıcı yapar.

kozmetik ve tuvalet malzemeleri

PALMESTER® 3585 Caprylic/Capric Trigliserid 65381-09-1 265-724-3 Daha iyi ödeme gücü

PALMESTER® 3595 Caprylic/Capric Trigliserid 65381-09-1/ 265-724-3/ Standart sınıf, ilaç sınıfı için renksiz, kokusuz ve yumuşak tada üretilmiştir

73398-61-5 277-452-2

PALMESTER® 5100 Glikol Distearat 627-83-8 211-014-3 Düşük viskoziteli şampuanlarda, temizlemede kullanılan standart sınıf sedef açıcı madde

kremler, sıvı sabunlar ve banyo jelleri

PALMESTER® 5101 Glikol Distearat 627-83-8 211-014-3 Mükemmel baz kokulu birinci sınıf

0212 924 18 58