top of page

Texapon SLES

Texapon SLES

CAS No:

SLES, sodyum lauril eter sülfat anlamına gelir ve başka bir yaygın adı vardır: texapon

SLES, sodyum lauril eter sülfat anlamına gelir ve başka bir yaygın adı vardır: texapon, sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralmasıdır, birçok kişisel bakım ürününde (sabunlar, şampuanlar, diş macunu vb.) bulunan bir anyonik deterjan ve yüzey aktif maddedir. texapon ucuz ve çok etkili bir köpürtücüdür. Texapon N70, Texapon %70, SLES, Sodyum Lauril Eter Sülfat

Kimyasal tanım Texapon
Sodyum lauril miristil sülfat, sodyum Laurent sülfat, texapon deterjanda iyi köpük ve kabarcık yapmak için kullanılır. Texapon, temel bir yüzey aktif madde görevi görür ve tuzla kolay koyulaştırma yapar. Molekül ağırlığı ve mum içeriği yüksek doğal yağ alkollerinden elde edilen yüksek oranda sabitlenmiş sodyum lauril eter sülfattır.

Texapon son derece düşük bir tuz içeriğine sahiptir ve normal kullanım konsantrasyonuna kadar sulandığında veya suyla seyreltildiğinde çok düşük bir viskozite gösterir. Ancak buna göre sodyum klorür ve alkanolamidler ekleyerek viskoziteyi ayarlayabiliriz. Texapon, mükemmel performansa sahip, renksiz bir tür anyonik yüzey aktif maddedir. Texapon, mükemmel deterjan, emülsifikasyon ve şekillendirilebilirliğe sahip sodyum lauril eter sülfat (SLES). Texapon, sodyum lauril eter sülfat (SLES N70) renksiz veya açık sarı viskoz macun sıvısıdır, kokusuzdur, suda kolayca çözülebilir.

İsim: Sodyum Lauril Eter Sülfat / Texapon / SLES
Moleküler Formül: C12H25O. (C2H4O) 2. SO3.Na
Molekül Ağırlığı: 376.48

PH: %3 solüsyonda 7.0 (20oC)
Görünüm: beyaz ila sarımsı macun renksiz ila sarımsı berrak sıvı

SLES, mükemmel performansa sahip bir tür anyonik yüzey aktif maddedir.

Teksas'ın ana mülkü
Texapon mükemmel deterjan, emülsifikasyon ve şekillendirilebilirliğe sahiptir; Texas'ın suda çözülmesi kolaydır. Uygun sert suya dayanıklı ve yüksek biyolojik bozunmanın yanı sıra.

bottom of page