top of page

Sytenol A Bakuchiol

Sytenol A

CAS No:

Sytenol® A, retinol ile ilişkili herhangi bir negatifliğe sahip olmadan retinole ilk doğal alternatiftir.

Sytenol® A, retinol ile ilişkili herhangi bir negatifliğe sahip olmadan retinole ilk doğal alternatiftir. İyi tanımlanmış bileşik (% 99'un üzerinde saflık), Bakuchiol'ün daha iyi bir cilt toleransı ile hiperpigmentasyonu ve kırışıklıkları retinol kadar verimli bir şekilde azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Evet, retinol eşleşmesini buldu. retinol ile ilişkili negatiflerin hiçbirine sahip olmadan retinole ilk doğal alternatiftir. İyi tanımlanmış bileşik (% 99'un üzerinde saflık), Bakuchiol'ün daha iyi bir cilt toleransı ile hiperpigmentasyonu ve kırışıklıkları retinol kadar verimli bir şekilde azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Sytenol® A Bakuchiol, retinolün tüm önemli faydalarına sahiptir, ancak problemlerin hiçbiri yoktur. Sytenol® A'nın, British J Dermatology'de (180: 289-296, 2019; 180: 253-254, 2029) yayınlanan yakın tarihli bir çalışmada, retinolün yerleşik faydalarıyla eşleştiği gösterilmiştir. UC-Davis dermatologları, Bakuchiol'ün fotoyaşlanmayı iyileştirme yeteneğinde retinol ile karşılaştırılabilir olduğu ve retinolden daha iyi tolere edildiği sonucuna varmışlardır.

Tamamen doğal, >%99 saflıkta, formülasyonda stabil, formüle edilmesi kolay, gün boyunca kullanılabilen ve retinolü stabilize ettiği gösterilen iyi tanımlanmış bir bileşiktir. Sytenol® A is the first natural alternative to Retinol without having any of the negatives associated with Retinol. Well-defined compound (purity over 99%), Bakuchiol has clinically demonstrated to reduce hyperpigmentation and wrinkles as efficiently as retinol, with a better skin tolerance. Yes, Retinol found its Match.

bottom of page