SODIUM LAUROYL SARCOSINATE ROKAtend LS

SODIUM LAUROYL SARCOSINATE

CAS No:

SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
Sarkozinat yüzey aktif maddeler, yağ asitlerinden ve sarkozinden (amino asit) türetilen hafif, biyolojik olarak parçalanabilen anyonik yüzey aktif maddelerdir. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Özellikle kimyasal olarak zarar görmüş saçlarda vücut, esneklik ve parlaklık kazandırarak saçın görünümünü ve hissini iyileştirme özelliğine sahiptir.

SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
Sarkozinat yüzey aktif maddeler, yağ asitlerinden ve sarkozinden (amino asit) türetilen hafif, biyolojik olarak parçalanabilen anyonik yüzey aktif maddelerdir. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Özellikle kimyasal olarak zarar görmüş saçlarda vücut, esneklik ve parlaklık kazandırarak saçın görünümünü ve hissini iyileştirme özelliğine sahiptir. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Tüm iyonik olmayan ve anyonik yüzey aktif maddelerle uyumludur ve çoğu katyonik yüzey aktif maddeyle iyi uyumluluğa sahiptir. ROKAtend LS, INCI adı: Sodyum Lauroyl Sarcosinate olan amino asit yüzey aktif maddeler grubundan bir anyonik yüzey aktif maddedir. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Doğal olarak oluşan kimyasal bileşikleri ve yağ asitlerini (bitkisel kökenli hammaddeler) taklit eden hammaddeler olan biyomimetiklere dayanılarak üretilir. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Sürfaktan, aktif madde içeriği yakl. %30. Bu ürün, çeşitli endüstrilerde (kozmetik, deterjan, ev ve endüstriyel temizlik, zirai kimyasallar, tekstil işleme) yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürünün avantajları:
SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
anyonik yüzey aktif madde cilt için çok hassastır,
çok iyi köpürme özellikleri,
diğer yüzey aktif maddelerin cilt üzerindeki tahriş edici etkisini azaltır,
mükemmel temizleme özellikleri,
Cilde uzun süreli rahatlık ve yumuşaklık hissi sağlar,
Saç yüzeyindeki yüksek emilim, statik elektriği ve bağlamayı azaltması sayesinde saça yumuşak ve ipeksi bir his verir,
kolayca biyolojik olarak parçalanabilir, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
bitki kökenli yenilenebilir hammaddelere dayalı,
koruyucu içermez,
oksitleyici ajanların varlığında kullanılabilir.
Başvuru:
SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
şampuanlar, özellikle çok hafif bebek şampuanları,
vücut yıkama sıvıları,
duş jelleri,
köpük banyoları,
yumuşak sıvı sabunlar,
yüz temizliği ve bakımı için malzemeler,
diş macunları. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE