SLS

Sodium Lauryl Sulfate, %95

CAS No: 9004-82-4

Sodyum lauril sülfatın (SLS)

Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir. SLES ucuz ve çok etkili bir köpükleştirici ajandır SLES, sodyum lauril sülfat (SLS), amonyum lauril sülfat (ALS) ve sodyum paret sülfat, birçok kozmetik ürünlerinde temizleme ve emülsiyon haline getirme özellikleri için kullanılan yüzeyaktif maddelerdir. Sabuna benzer davranırlar.