top of page

Silres BS16

SILRES BS 16

CAS No:

SILRES BS 16, sulu bir potasyum metil silikonat çözeltisidir ve mineral yapı malzemelerinin su geçirmez hale getirilmesi için hidrofobik emprenye edilmesi için seyreltilmiş biçimde kullanılır.

SILRES BS 16, sulu bir potasyum metil silikonat çözeltisidir ve mineral yapı malzemelerinin su geçirmez hale getirilmesi için hidrofobik emprenye edilmesi için seyreltilmiş biçimde kullanılır.

SILRES® BS 16, atmosferik karbondioksit (CO2) ile reaksiyona girerek su itici özelliklerini geliştirir. Silikon duvar su iticiden oluşan aktif madde polimetilsilik asittir.

Ancak tüm silikonatlarda olduğu gibi SILRES® BS 16, renkli yapı malzemelerinin yüzeyinde veya uygulama yönergelerinin dışında kullanıldığında beyaz bir tortu oluşmasına neden olabilir. SILRES® BS 16 aşağıdakilere su geçirmezlik kazandırır:

Düşük ateşli kil ürünleri yapıldıktan hemen sonra: e. G. çatı kiremitleri, kaplama tuğlaları, yer karoları, saksılar
gaz beton
alçı ve alçı bazlı fiber levhalar
perlit, vermikülitler ve gaz beton granülleri gibi hafif dolgu maddeleri
yalıtım malzemeleri. İşleme:
Su ile seyreltilmiş SILRES® BS 16, yeterli, üniform bir kaplama elde etmek için uygun bir yol, örn. G. daldırma, mevcuttur. İki kat uygulama önerilmez. Ürün, binaların dış duvarlarının işlenmesi için tavsiye edilmez, çünkü mutlaka eşit olmayan uygulama beyaz lekelere yol açacaktır.


seyreltme
SILRES® BS 16 konsantre olarak sağlanır ve kullanımdan önce su ile seyreltilir. Sıradan musluk suyu kullanılabilir. SILRES® BS 16 duvarcılık su iticisini suya kuvvetlice karıştırarak eklemek en iyisidir. Doğru seyreltme oranının belirlenmesi için her zaman ön testler gereklidir. Depolamak
SILRES® BS 16 sıkıca kapatılmış orijinal ambalajında ​​saklanmalıdır.

Her partinin "Bitmeden önce en iyi kullanım" tarihi ürün etiketinde gösterilir.

Etikette belirtilen tarihten sonra depolama, ürünün artık kullanılamaz olduğu anlamına gelmez. Ancak bu durumda, amaçlanan kullanım için gereken özellikler kalite güvencesi nedenleriyle kontrol edilmelidir.

SILRES® BS 16 paslanmaz çelik bidonlarda, plastik veya cam kaplarda saklanmalıdır. Teneke, alüminyum veya galvanizli veya lake kaplar uygun değildir. Çok düşük depolama sıcaklıkları nedeniyle kristaller oluşursa, ürünün ısınmasına izin verildiğinde bunlar yeniden çözülecektir. Daha sonra ürün iyice karıştırılmalıdır.

bottom of page