top of page

SILRES BS 2410 A

BS 2410 A

CAS No:

BS 2410 A, özellikle kağıt destek liflerinin içine nüfuz etmek için uygundur ve alçıya yapışma özelliklerini etkilemez.

BS 2410 A, özellikle kağıt destek liflerinin içine nüfuz etmek için uygundur ve alçıya yapışma özelliklerini etkilemez. Alçıpan için kağıt destek malzemesinin hidrofobikasyonunda kullanılmak üzere tasarlanmış oldukça aktif epoksi fonksiyonel silikon makro emülsiyondur. BS 2410 A'da çok az renk değişimi vardır veya hiç yoktur ve sararma etkisi ile ilgili endişeleri yoktur.


TDS Teknik veri sayfasıPDF, 33,8 KB
ingilizce
SDS Güvenlik veri sayfası
Amerikan ingilizcesi
Tüm belgeler ve indirmeler
BS 2410 A, belirgin bir tabaka etkisi ile hidrofobikliği geliştirerek nem ve küf direncini iyileştirir. Bu etkiler hızlı ve uzun sürelidir. Kural olarak, renkli ürünlerin gölge veya renk haslığı özellikleri üzerinde herhangi bir olumsuz etki gözlenmez.



BS 2410 A, orijinal olarak kapalı kaplarda 25 °C veya 70 °F'de saklandığında en az 180 günlük bir raf ömrüne sahiptir. Homojen bir tutarlılık sağlamak için kremlenme belirtileri gösteren emülsiyonlar kullanımdan önce çalkalanmalıdır. Malzeme tavsiye edilen raf ömrünün üzerinde tutulursa, mutlaka kullanılamaz durumda değildir, ancak uygulama ile ilgili özellikler üzerinde kalite kontrolü yapılmalıdır.

bottom of page