Sabowax CS 11MB

Ceteareth-12

CAS No: 68439-49-6

SABOWAX CS 11 MB, kremler, merhemler ve losyonlar için uygun O / W iyonik olmayan bir emülgatördür. Düşük dozaj ve iyi stabilite sunar.

SABOWAX CS 11 MB, kremler, merhemler ve losyonlar için uygun O / W iyonik olmayan bir emülgatördür. Düşük dozaj ve iyi stabilite sunar. Setearil alkol. Sabuckax CS 11 MB, iyonik olmayan bir O / W emülgatörü görevi görür. Sabuckax CS 11 MB kozmetik uygulamalarda kullanılır. SABOWAX CS 11 MB Setearil alkol, hurma yağı veya hindistancevizi yağı gibi bitkilerden doğal olarak elde edilen mumsu bir maddedir, ancak laboratuarda da sentezlenebilir. SABOWAX CS 11 MB Fusco, teorik olarak, herhangi bir üründe kullanılabileceğini söylüyor. Cildinize veya saçınıza uygularsınız ve genellikle kremlerde, losyonlarda, nemlendiricilerde ve şampuanlarda bulunur. SABOWAX CS 11 MB Kozmetik ürünlerde kullanıldığında, setearil alkol emülgatör ve stabilizatör görevi görür ve ürünlerin ayrılmasını önler. Shah'a göre, setearil alkol, örneğin C16-18 alkol veya setostearil alkol gibi birkaç farklı isim altında bir etikette görünebilir. SABOWAX CS 11 MB Setearil Alkolün Cilt İçin Faydaları
Shah'a göre setearil alkol, cilt üzerindeki gerçek etkileri için kullanılan bir bileşen değil, daha çok ürünün bir bütün olarak bileşimi ve işlevi için kullanılan bir bileşendir.

SABOWAX CS 11 MB
Ürünlerin ayrılmasını önler: Fusco, bir emülgatör olarak, setearil alkolün ürünlerde ağırlıklı olarak onları stabilize etmek için kullanıldığını, böylece formülleri cildinize veya saçınıza uyguladığınızda ayrılmadıklarını ve kozmetik olarak iyi uygulandığını söylüyor. SABOWAX CS 11 MB
Eşit uygulamayı teşvik eder: Ürünün ayrılmasını engelleyerek, bir ürünün uygulanmasına ve sonuç olarak genel etkinliğine yardımcı olabilir. SABOWAX CS 11 MB Fusco, bu noktayı daha fazla açıklamak için güneş kremi örneğini kullanır. "Diyelim ki bir güneş kremindeki çinko oksit, aktif olmayan içerikten ne olursa olsun ayrılıyor" diyor. "Ürün eşit bir şekilde karışmadığı ve eşit olarak yayılmadığı için almayı umduğunuz güneş koruyucu korumasını alamayabilirsiniz."
SABOWAX CS 11 MB
Formülleri koyulaştırır: Shah, dokuyu ve hissi geliştirmek için ürünlerde koyulaştırıcı bir madde olarak kullanıldığını söylüyor.
Cildi yumuşatır: Bu, setearil alkolün bir ürüne dahil edilmesinin başlıca nedeni olmasa da, Shah, yağlı bir bileşeni olduğu ve yağlardan türetildiği için yumuşatıcı bir özelliğe sahip olduğunu ve cildi yumuşatıp pürüzsüzleştirebileceğini söylüyor.
SABOWAX CS 11 MB
Setearil Alkol ve Hassaslaştırıcı Alkoller
Tanım olarak bir alkol olmasına rağmen, setearil alkol cildi kurutmak ve hassaslaştırmak için bilinen geleneksel alkollerle aynı değildir.
SABOWAX CS 11 MB

Shah, "Kimyada şeyler kimyasal yapılarına ve onları oluşturan elementlere göre adlandırılır" diye açıklıyor. "Ve otomatik olarak, birbirine bağlı bir oksijen ve bir hidrojene sahip olduğunuzda, bu her şeyi alkol yapar. Ama gerçekte nasıl çalışacağını belirleyen, onun diğer bileşenleridir." Setearil alkolde alkol grubunun uzun bir yağ zincirine bağlı olduğunu ve bu uzun yağ zincirinin onu dengelediğini, cildinize daha az zarar verdiğini ve daha fazla yumuşatıcı olmasını sağladığını açıklamaya devam ediyor.
SABOWAX CS 11 MB
Fusco, "Alkol, üzerinde bir -OH grubu olan bir kimyasala atıfta bulunur," diye ekliyor. SABOWAX CS 11 MB "Bu, her alkolün seni tahriş edeceği, cildini soyacağı ya da senin için kötü olacağı anlamına gelmez." Başka bir deyişle, setearil alkol içeren her ürünü atmak zorunda olmadığınızı bilerek sonunda derin bir nefes alabilirsiniz. SABOWAX CS 11 MB