Sabosorb Moe Polysorbate 80

Sabosorb Moe

CAS No: 9005-65-6

SABOSORB MOE, kremler, sıvı emülsiyonlar ve uçucu yağlar için çözücü olarak uygun O / W iyonik olmayan bir emülgatördür. İyi dermatolojik özellikler sunar.

SABOSORB MOE, kremler, sıvı emülsiyonlar ve uçucu yağlar için çözücü olarak uygun O / W iyonik olmayan bir emülgatördür. İyi dermatolojik özellikler sunar. Polisorbat 80. Sabo'nun Sabosorb MOE'si iyonik olmayan bir emülgatör ve çözücü olarak işlev görür. Sabosorb MOE sıvı ve kremsi emülsiyonlarda kullanılır. Tween 80 olarak da bilinen polisorbat 80, gıda, kozmetik ve ilaç formülasyonlarında çözücü, stabilizatör veya emülgatör olarak yaygın olarak kullanılan sentetik noniyonik bir yüzey aktif maddedir. Polisorbat 20 ve 60 (Tween 20 ve 60) da bu yüzey aktif madde ailesine dahildir. Polisorbat 80, polietoksile sorbitan ve oleik asitten türetilen iyonik olmayan bir yüzey aktif madde ve emülgatördür ve genellikle gıdalarda kullanılır. Spuma veya hava yapmak için bir köpürtücü ajan olarak kullanılabilir. Ayrıca, dondurmayı daha pürüzsüz ve daha kolay işlemek için polisorbat eklendiğinde, özellikle dondurmada, bir emülgatör olarak eklenir ve ayrıca erimeye karşı direncini arttırır. Polisorbat, süt proteinlerinin yağ damlacıklarını tamamen kaplamasını önler. Bu, karışımda hava tutan zincirler ve ağlar halinde bir araya gelmelerine ve dondurma erirken şeklini koruyan daha sıkı bir doku oluşturmalarına olanak tanır.