SABICOL L9

SABICOL L9

CAS No: 68002-97-1

SABICOL L-9, dokuz mol Etilen Oksit ile doğal olarak türetilmiş yağlı alkol C12-14'ün bir katkı maddesidir. Çok yönlü iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. SABICOL L9 Kokusuz beyaz bir macundur, su içinde etkili bir yağ emülgatörüdür ve biyolojik olarak kolayca parçalanabilir.

SABICOL L-9, dokuz mol Etilen Oksit ile doğal olarak türetilmiş yağlı alkol C12-14'ün bir katkı maddesidir. Çok yönlü iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. SABICOL L9 Kokusuz beyaz bir macundur, su içinde etkili bir yağ emülgatörüdür ve biyolojik olarak kolayca parçalanabilir. SABICOL L9 Bu ürün evde bakım, boya/mürekkep, endüstriyel/kurumsal temizlik, bitki koruma, kozmetik/kişisel bakım, metal işleme sıvıları, tekstil ve deri uygulamalarında kullanılır. SABICOL L9, dokuz mol Etilen Oksit ile doğal olarak türetilmiş yağlı alkol C12-14'ün bir katkı maddesidir. Çok yönlü iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Kokusuz beyaz bir macundur, su içinde etkili bir yağ emülgatörüdür ve biyolojik olarak kolayca parçalanabilir. SABICOL 1214, Palm Kernel Oil'den doğal olarak elde edilen, renksiz, suda çözünmeyen, biyolojik olarak kolayca parçalanabilen bir sıvıdır. SABICOL L9 Esas olarak yüzey aktif maddeler, yağlama yağları katkı maddeleri, ilaç ve kozmetik üretiminde kullanılır.