top of page

Phenoxyethanol fenoksietanol

Phenoxyethanol fenoksietanol

CAS No: 122-99-6

Phenoxyethanol fenoksietanol Fenoksietanol, hafif gül benzeri aromatik kokuya sahip uçucu organikler sınıfına ait bir bileşiktir.

Fenoksietanol, hafif gül benzeri aromatik kokuya sahip uçucu organikler sınıfına ait bir bileşiktir. Tükenmez mürekkeplerde, reçinelerde ve organik sentezde bir çözücü olarak uygulama bulabilir. Kozmetikte antimikrobiyal ajan ve koruyucu olarak da kullanılabilir.
2-Fenoksietanol, balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği uygulamalarında yaygın olarak anestezik olarak kullanılır.
Başvuru
Uygun bir alet tekniği hakkında daha fazla bilgi için ürünün Analiz Sertifikasına bakın. Daha fazla destek için Teknik Servis ile iletişime geçin.
2-Fenoksietanol, farmasötik formülasyonlarda ve kromatografi teknikleri kullanılarak anestezi uygulanmış balıklarda analitin miktarının belirlenmesi için bir analitik referans standardı olarak kullanılabilir. Ayrıca, akuakültür faaliyetlerini simüle eden bir dizi deney yoluyla genç Avrupa levrekleri ve çipurada anestezik olarak etkinliğini değerlendirmek için bir test materyali olarak da kullanılabilir. Fenoksietanol, kozmetik ürünlerde koruyucu olarak kullanılan bir glikol eterdir. Birçok cilt bakımı, makyaj, saç bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Anti bakteriyel özelliğinden dolayı bebek mendillerinde ve el dezenfektanlarında da kullanılmaktadır.

bottom of page