top of page

Patates nisasta PREJEL PA5 PH Solani

Pregel PA5 PH

CAS No:

Pregel PA5 PH, sırasıyla %73 Amilopektin ve %27 Amiloz içeren mısır nişastasından yapılır. Suda çözünür Amiloz, tabletleme ve granülasyon için ihtiyaç duyulan bağlanmayı sağlar Amilopektin, bozulmamış nişasta yapısını sağlayan yapıyı sağlar. Solani Amylum, beyaz ve serbest akışlı bir toz formunda saflaştırılmış patates nişastasıdır.

Pregel PA5 PH, sırasıyla %73 Amilopektin ve %27 Amiloz içeren mısır nişastasından yapılır. Suda çözünür Amiloz, tabletleme ve granülasyon için ihtiyaç duyulan bağlanmayı sağlar Amilopektin, bozulmamış nişasta yapısını sağlayan yapıyı sağlar. Solani Amylum, beyaz ve serbest akışlı bir toz formunda saflaştırılmış patates nişastasıdır. Solani Amylum, USP-NF, Ph. Eur., JP ile uyumludur. patates nişastası için monograflar.

Solani Amylum, genellikle kısmen önceden jelatinleştirilmiş nişasta ile bir karışım halinde sert jelatin kapsül formülasyonları için dolgu maddesi olarak kullanılan değerli bir eksipiyandır. Bu uygulamada, tıpa dispersiyonu ve ilaç salımı ile birlikte hafif kurcalama kuvvetlerinde tıkaç oluşumu için gerekli yapışkanlık kolaylıkla elde edilir. Solani Amylum ayrıca tabletlerde yaklaşık %5 ila %20 seviyelerinde parçalayıcı olarak kullanılır. Solani Amylum macun kıvamına gelinceye kadar ıslak granülasyon uygulamalarında bağlayıcı olarak kullanılabilir. Prejel PA5 PH, beyaz, serbest akışlı bir toz formunda soğuk suyla şişen, tamamen önceden jelatinleştirilmiş patates nişastasıdır. Prejel PA5 PH, USP–NF ve Ph. Eur ile uyumludur. ve önceden jelatinleştirilmiş nişasta için JP monografları.
Jelatinleşme, granüler şişme, kristalit erimesi, çift kırılma kaybı, viskozite gelişimi ve nişasta çözünürlüğü gibi özelliklerde geri dönüşü olmayan değişikliklerin meydana geldiği nişasta granülü içindeki moleküler düzenlerin çökmesidir (bozulması). Prejel PA5 PH, tamamen Jelatinleşmiştir, bu da onu bir bağlayıcı olarak çok uygun hale getiren yüksek çözünür içeriğe sahiptir.
Prejel PA5 PH, tabletler gibi oral katı dozaj formlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Islak granülasyon formülasyonlarında Prejel PA5 PH, granülasyon sıvısına veya kuru harmana eklenebilir. Prejel PA5 PH, doğal nişastaya kıyasla viskoziteyi korur ve ekstra akışkanlık sağlarken bir nişasta pastası oluşturma maliyetlerini ortadan kaldırır. Islak granülasyonda kullanılan bir bağlayıcı olarak Prejel PA5 PH, tabletin sertliğini arttırır ve gevrekliğini azaltır.

bottom of page