top of page

Paint Stripper Boya sokucu

Paint Stripper Boya sokucu

CAS No:

Boya sokucu stripper, endüstriyel dayanıklı bir boya sokucudur. Duvara mükemmel yapışır, çok hızlı etki gösterir, ayrıca yerleşik bir endüstriyel yüzey aktif maddeye (deterjan) sahiptir. Paint Stripper Boya sokucu Yüzey aktif madde, aplikatör katların yapışması endişesi olmadan tüm kalıntıları kolayca ve hızlı bir şekilde temizlemesini sağlar.

Boya sokucu stripper, endüstriyel dayanıklı bir boya sokucudur. Duvara mükemmel yapışır, çok hızlı etki gösterir, ayrıca yerleşik bir endüstriyel yüzey aktif maddeye (deterjan) sahiptir. Paint Stripper Boya sokucu Yüzey aktif madde, aplikatör katların yapışması endişesi olmadan tüm kalıntıları kolayca ve hızlı bir şekilde temizlemesini sağlar. Paint Stripper Boya sokucu Sistem Systemax tarafından Yeni Zelanda'da geliştirilmiştir. İşlem basit bir işlemdir. Operatör, Maxistrip'i nesneye düşük basınçlı havasız püskürtme sistemi ile uygular. Sıyırıcı daha sonra nüfuz etmesi için yaklaşık 2 saat bırakılır ve operatör daha sonra boyayı sıyırır. Paint Stripper Boya sokucu Hava tahtası evlerinde, kaldırma işlemi normalde bir muşamba bıçağı ile yapılır. Farklı alt tabakalar, farklı kaldırma yaklaşımlarına izin verir, bu tartışmada hava tahtası evlerine ve ahşap alt tabakalara atıfta bulunacağız.
Paint Stripper Boya sokucu
Sprey uygulama üniteleri, operatörün güvenliği düşünülerek tasarlanmıştır. Güvenli, kolay ve etkili bir temassız uygulama sistemi geliştirdik. Bir aplikatörün sıyırıcı ile ilk temas etmesi gerektiğinde, boya kaplandığında ve boyayı kazımaya hazır olduklarında. Püskürtme tabancasında düşük basınçlı atomizasyon vardır, bu da operatörün yüzüne ve vücuduna geri üflemeyi önler. Paint Stripper Boya sokucu Düşük basınçlı fan sayesinde, havasız püskürtücüler gibi yüksek basınçlı uygulamalardan kaynaklanan partikül atomizasyonunu durdurur. Boya çıkarıldığında nemlidir, bu, bahçenize veya içeride çalışıyorsanız evin her yerine üflenecek neredeyse hiç toz veya pul olmamasını sağlar. Bu sistem, gereken zımparalamayı azalttığı ve çoğu durumda zımparalama gerektirmediği için çok daha az müdahalecidir. Paint Stripper Boya sokucu Müşterinin haftalarca tahammül etmesi için gürültülü taşlama yok!

bottom of page