OPTIGEL WX

OPTIGEL WX

CAS No:

OPTIGEL WX, özel olarak seçilmiş ve aktive edilmiş smektit ürünü, suda yüksek şişme kapasitesine sahiptir ve belirgin bir tiksotropik kalınlaşma etkisi gösterir.

OPTIGEL WX, özel olarak seçilmiş ve aktive edilmiş smektit ürünü, suda yüksek şişme kapasitesine sahiptir ve belirgin bir tiksotropik kalınlaşma etkisi gösterir. Bu ürün seyreltik asit ve bazlarda kararlıdır ve özellikle asidik, nötr ve alkali sistemlerde etkilidir. Bu ürün, emülsiyon boyalar, ayırıcı kaplamalar, silikat boyalar, boya sıyırıcılar, suda indirgenebilir boyalar, sıvı temizleyiciler, mürekkepler, taşlama macunları ve aşındırıcılar ve araba astarlarında uygulamalara sahiptir. Bentonit ve Ksantan Sakızı. BYK'dan Optigel® WX, koyulaştırıcı, stabilizatör ve film oluşturucu görevi görür. Pigmentler ve güneş koruyucu aktif maddeler ürün içinde dağılmış halde kalır ve cilde eşit şekilde uygulanır, bu da yüksek bir SPF'nin korunmasına yardımcı olur. Ürünlerin akma ve damlamalarının azaldığını gösterir. Trombositlerin üniform şekli ve birbirleri üzerinde kolayca kayabilmeleri nedeniyle pürüzsüzlük katar, yapışkan olmadan kayganlığı artırır ve sebum ve vücut salgılarının emilimini sağlar, aynı zamanda cildi yatıştırıcı ve anyonik, non-spesifik maddelerle uyumludur. -iyonik amfoterik yüzey aktif maddeler. Optigel® WX kremler, losyonlar ve kırışıklık önleyici losyonlar, tüy dökücüler, yüz maskeleri, duş jelleri, güneş kremleri, şampuanlar, makyaj ve göz kozmetiklerinde kullanılır.