Oleth 10 Procol OA 10

Oleth-10 Procol OA-10

CAS No: 9004-98-2

Oleth-10. Procol OA-10 bir yüzey aktif madde, ıslatma maddesi, emülgatör, çözündürücü, yumuşatıcı ve birleştirme maddesi olarak işlev görür. Klimalarda ve diğer kozmetik bakım ürünlerinde kullanılır. Polioksietilen ve Polioksipropilen Eterler, kişisel bakım ürünlerinde ıslatıcı maddeler, emülgatörler, çözücüler, yumuşatıcılar ve birleştirme maddeleri olarak kullanılan iyonik olmayan yüzey aktif maddelerdir. Krem durulama ürünleri, saç kremleri, banyo yağları, kremler, losyonlar, deodorantlar, terlemeyi önleyici ürünler ve tıraş ürünleri gibi çeşitli kozmetik ve banyo malzemelerinde kullanılır. Oleth-10. Krem durulama ürünleri, saç kremleri, banyo yağları, kremler, losyonlar, deodorantlar, terlemeyi önleyici ürünler ve tıraş ürünleri gibi çeşitli kozmetik ve banyo malzemelerinde kullanılır.

Oleth-10. Procol OA-10 bir yüzey aktif madde, ıslatma maddesi, emülgatör, çözündürücü, yumuşatıcı ve birleştirme maddesi olarak işlev görür. Klimalarda ve diğer kozmetik bakım ürünlerinde kullanılır. Polioksietilen ve Polioksipropilen Eterler, kişisel bakım ürünlerinde ıslatıcı maddeler, emülgatörler, çözücüler, yumuşatıcılar ve birleştirme maddeleri olarak kullanılan iyonik olmayan yüzey aktif maddelerdir. Krem durulama ürünleri, saç kremleri, banyo yağları, kremler, losyonlar, deodorantlar, terlemeyi önleyici ürünler ve tıraş ürünleri gibi çeşitli kozmetik ve banyo malzemelerinde kullanılır. Oleth-10. Krem durulama ürünleri, saç kremleri, banyo yağları, kremler, losyonlar, deodorantlar, terlemeyi önleyici ürünler ve tıraş ürünleri gibi çeşitli kozmetik ve banyo malzemelerinde kullanılır. Islatma maddesi, emülgatör, çözücü, yumuşatıcı ve birleştirme maddesi olarak işlev görür.