NEOFECT PEN LO Pentylene Glycol

NEOFECT PEN LO Pentylene Glycol

CAS No:

NEOFECT PEN LO Pentylene Glycol Antimikrobiyal özelliklere sahip suda çözünür cilt bakım bileşeni.

Antimikrobiyal özelliklere sahip suda çözünür cilt bakım bileşeni. Neofect PEN LO, Pentilen Glikolün (1,2-pentandiol) saf formu ve düşük kokulu versiyonudur ve kişisel bakım ürünlerinde arzu edilen bir bileşendir. Nemlendirme özellikleri sergilediği ve antimikrobiyal özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerin korunmasını destekleyebildiği bilinmektedir.

Özellikleri

Kokusu hafif.

Antimikrobiyal özelliklere sahip cilt bakım bileşeni (nemlendirici).

Neofect PEN LO suda çözünür, bu da kozmetik ürünlere dahil edilmesini kolaylaştırır. Uygun kullanım konsantrasyonları yaklaşık %1 - %5'tir.

Neofect PEN LO Helal sertifikalıdır.

pentilen glikol
1,2-pentandiol olarak da bilinen pentilen glikol, bazı kişisel bakım formülasyonlarında kullanılan bir çözücü, nemlendirici (nem koruyucu) ve cilt bakım maddesidir. Sentetik olarak üretilebilir veya mısır veya şeker kamışı gibi bitki kaynaklarından elde edilebilir.