MICONOL CM

MICONOL CM

CAS No : 68608-65-1 or 90387-76-1

MICONOL CM, amfoterik bir organik bileşiktir. Şampuanlarda, bebek banyolarında ve endüstriyel temizleyicilerde hafif bir deterjan, mükemmel köpürtücü ajan ve köpük dengeleyici olarak işlev görür. Bu ürün, düşük tahriş edici şampuanlar, köpük banyoları ve vücut temizleyicileri için mükemmel bir yüksek köpüren yüzey aktif madde ve şampuanlar ve cilt temizleyicileri için düşük tahriş edici bir deterjandır.

MICONOL CM, amfoterik bir organik bileşiktir. Şampuanlarda, bebek banyolarında ve endüstriyel temizleyicilerde hafif bir deterjan, mükemmel köpürtücü ajan ve köpük dengeleyici olarak işlev görür. Bu ürün, düşük tahriş edici şampuanlar, köpük banyoları ve vücut temizleyicileri için mükemmel bir yüksek köpüren yüzey aktif madde ve şampuanlar ve cilt temizleyicileri için düşük tahriş edici bir deterjandır. Sodyum kokoamfoasetat. MICONOL CM bir yüzey aktif madde görevi görür. RCO'nun hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerini temsil ettiği amfoterik bir organik bileşiktir. Cilt ve gözler için son derece yumuşaktır. Olağanüstü köpük oluşturma ve mükemmel köpük artırma özelliğine sahiptir. Ayrıca sert suya karşı iyi toleransa sahiptir. MICONOL CM her türlü şampuan, yüz ve el temizleyicisinde kullanılır. Şampuanlarda, bebek banyolarında ve endüstriyel temizleyicilerde hafif deterjan, mükemmel köpürtücü ajan ve köpük stabilizatörleri. Az tahriş edici şampuanlar, köpük banyoları ve vücut temizleyicileri için mükemmel, çok köpüren yüzey aktif madde.

Uygulama: Hafif deterjan, Mükemmel Köpürtücü Ajan ve Köpük Sabitleyici
Dozaj Formu: Topikal amfoterik organik bileşik. Şampuanlarda, bebek banyolarında ve endüstriyel temizleyicilerde hafif bir deterjan, mükemmel köpürtücü ajan ve köpük dengeleyici olarak işlev görür. Bu ürün, düşük tahriş edici şampuanlar, köpük banyoları ve vücut temizleyicileri için mükemmel bir yüksek köpüren yüzey aktif madde ve şampuanlar ve cilt temizleyicileri için düşük tahriş edici bir deterjandır. MİKONOL CM
Temizlik ürünleri için amfoterik yüzey aktif madde.

INCI Adı : Sodyum Cocoamphoacetate

Sodyum Cocoamphoacetate, yumuşaklığı ve formüle "kayma" ekleme yeteneği nedeniyle, özellikle yüz temizleyiciler, keseler ve tıraş kremleri başta olmak üzere çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan hindistancevizi yağı türevi bir yüzey aktif madde, köpük güçlendirici ve bakım maddesidir. , ürünün cilt üzerinde pürüzsüzce kaymasını sağlar

Ürün Açıklaması :
MICONOL CM, şampuanlarda, bebek banyolarında vb. hafif deterjan, mükemmel köpürtücü ajan ve köpük stabilizatörleridir.

Ürün Uygulaması : Fonksiyonel Bileşenler - Hafif Yüzey Aktif Madde, Stabilizatör

Sodyum Cocoamphoacetate, hafif ve tahriş edici olmayan özelliklerinden dolayı genellikle hassas ciltli kişilerde, çocuklarda ve bebeklerde kullanılmak üzere tasarlanmış makyaj çıkarıcılarda ve ürünlerde kullanılır.

Kullanım Seviyesi: 1 s.d %10