top of page

MEG 3 1812 TG e Oil Omega

MEG 3 1812 TG e Oil

CAS No:

Omega-3'ler, genel sağlığımız kadar beynimiz ve kalp fonksiyonumuz için kritik olan sağlıklı bir yağ olarak kabul edilir. Vücudumuz önemli seviyelerde Omega-3 üretemez, bu nedenle günlük diyetimizde bu tür yağları tüketmemiz önemlidir. Omega-3 yağ asitleri, son 35 yılda Omega-3'lerin doğumdan önce ve doğumdan önce her yaşam aşamasında değerli sağlık yararları sağlayabileceğini

Omega-3'ler, genel sağlığımız kadar beynimiz ve kalp fonksiyonumuz için kritik olan sağlıklı bir yağ olarak kabul edilir. Vücudumuz önemli seviyelerde Omega-3 üretemez, bu nedenle günlük diyetimizde bu tür yağları tüketmemiz önemlidir. Omega-3 yağ asitleri, son 35 yılda Omega-3'lerin doğumdan önce ve doğumdan önce her yaşam aşamasında değerli sağlık yararları sağlayabileceğini gösteren 30.000'den fazla bilimsel çalışma ve yayınlanmış makale ile dünyada en iyi çalışılan besinlerden biridir. son yıllarınıza.

Omega-3 esas olarak deniz balıklarında, ayrıca alglerde ve bazı bitkilerde bulunur. Bugün balık, hem Omega-3 EPA hem de DHA'nın ana diyet kaynağımızdır - dinamik yağ asidi besinleri ikilisi. Omega-3 eikosapentaenoik asit (EPA) ve dokosaheksaenoik asit (DHA), bebeklerde beyin ve göz gelişiminden yetişkinlerde ve yaşlılarda kardiyovasküler sağlığın korunmasına kadar vücuttaki her sistemde genel sağlığın desteklenmesine yardımcı olur.

MEG-3, vücudunuzun emebileceği ve sağlığı optimize etmeye yardımcı olmak için kolayca kullanabileceği çeşitli konsantrasyonlarda EPA ve DHA sağlayarak tüm vücudu destekler. MEG-3 güvenlik için rafine edilmiş, güç için konsantre edilmiş ve doğal olarak Omega-3 açısından zengin vahşi okyanus balıklarından elde edilmiştir.

MEG-3 yağları için balık stoklarını korumak için ekipman, uygulama ve prosedürlerin mevcut olduğu düzenlenmiş vahşi balıkçılıktan balık tedarik ederek yenilenebilir, sürdürülebilir bir ortamı destekliyoruz. Ayrıca, Nova Scotia, Mulgrave'deki son teknoloji balık yağı üretim tesisimizi işletmek için balık yağı işleme atıklarını biyoyakıta dönüştürüyoruz.

bottom of page