Lauryl glucoside CAS Number 59122-55-3

Lauryl glucoside

CAS No: 59122-55-3

Lauril glukozit, hurma çekirdeği yağı, mısır şekeri veya hindistancevizinden elde edilen viskoz sarı bir maddedir. Bileşen ayrıca, alkoller ve şeker veya glikozun karıştırılmasıyla oluşturulan bir madde olan bir tür alkil glikozittir. Lauril glukozit bir yüzey aktif maddedir, yani sıvılardaki yüzey gerilimini kırarak her şeyin temiz olmasını sağlar.

Lauril glukozit, hurma çekirdeği yağı, mısır şekeri veya hindistancevizinden elde edilen viskoz sarı bir maddedir. Bileşen ayrıca, alkoller ve şeker veya glikozun karıştırılmasıyla oluşturulan bir madde olan bir tür alkil glikozittir. Lauril glukozit bir yüzey aktif maddedir, yani sıvılardaki yüzey gerilimini kırarak her şeyin temiz olmasını sağlar. Şampuan, yüz temizleyiciler, vücut yıkama, güneş kremi, köpük banyosu ve çeşitli diğer ürünler dahil olmak üzere yüzlerce kişisel bakım ürününde bulunabilir. Yüzey aktif madde ve temizleyici olarak lauril glukozit kullanıyoruz. Kozmetik İçerik İncelemesi, içeriği kozmetik ürünlerde kullanım için güvenli olarak değerlendirdi ve Whole Foods, içeriği vücut bakımı kalite standartlarında kabul edilebilir buldu. Lauril glikozit ve diğer alkil poliglikozitlerin ticari üretimi genellikle hurma, mısır veya hindistancevizi alkolünün bir çeşit şeker, glikoz veya glikoz polimeri ile asidik koşullar altında karıştırılmasıyla başlar. Alkil glikozit üretimi ilk olarak 1893'te glikozu susuz etanol ile reaksiyona sokarak etil glikozit üreterek başladı.