KAHLWAX 8108 WHITE Beeswax

KAHLWAX 8108

CAS No:

NCI (AB) Citrus Aurantium Dulcis
Peel cera, Rhus verniciflua
kabuğu soyma
INCI (ABD) Citrus Aurantium Dulcis
(Turuncu) Peel Wax, Rhus
Verniciflua Peel Wax
MP Yaklaşık 47 °C
%0.5-5 seviyesini kullan
Özel Mumlar
KahlWax 6607H Hidrolize Ayçiçeği

NCI (AB) Citrus Aurantium Dulcis
Peel cera, Rhus verniciflua
kabuğu soyma
INCI (ABD) Citrus Aurantium Dulcis
(Turuncu) Peel Wax, Rhus
Verniciflua Peel Wax
MP Yaklaşık 47 °C
%0.5-5 seviyesini kullan
Özel Mumlar
KahlWax 6607H Hidrolize Ayçiçeği
Bu tamamen hidrolize ayçiçeği tohumu mumu çok daha hidrofiliktir ve
polar, emülsiyonlar için daha uygun hale getirir. Düşük sıcaklıkta çok yüksek viskozite sağlar
yoğunlaşır ve tereyağı benzeri bir dokuya yol açar. O/W emülsiyonlarında kullanılır,
gövdeyi, dokuyu ve somutluğu destekleyen dengeleyici bir ağ. bir
Her krem ​​veya losyon için ideal olan mükemmel kadifemsi cilt hissi.
INCI (AB / ABD) Hidrolize Ayçiçeği
tohum balmumu
MP65-71°C
%1–20 seviyesini kullan
KahlWax 6614 Çay
Karakteristik doğal çay kokusu ve aroması ile yumuşak, koyu zeytin renkli mum.
Renkli kozmetikler ve çubuklar için mükemmeldir, mükemmel getiri sağlar ve
pürüzsüzlük. Oleojelleri ve emülsiyonları daha önemli hale getirir ve artırır
kremsi, etkisi yumuşatıcıya benzer. INCI (AB) Rosa Damascena Çiçeği
Cera
INCI (ABD) Rosa Damascena (Gül)
çiçek mumu
MP Yaklaşık 60 °C
%1–2 seviyesini kullan
KahlWax 6698 Turuncu
KahlWax 6698 Orange, portakal kabuğu mumu ve meyve mumunun 1: 1 karışımıdır. turuncu
soyma mumu, fiziksel bir konsantrasyonla elde edilen yarı katı bir doğal narenciye mumudur.
soğuk preslenmiş portakal yağından işlem. Berry balmumu ile birleştirilir, çok yumuşak,
Dokuyu iyileştirmek için Rhus Verniciflua ağacının meyve kabuklarından elde edilen soluk mum,
sertlik ve rahatlık. KahlWax 6698 Orange, saç bakımı için mükemmel şekilde uygundur
yumuşaklık, kolay taranabilirlik ve parlaklık sağladığı için ürünler. Önleyen cilt üzerinde koruyucu bir film oluşturur
kir parçacıklarının yapışmasını ve nüfuz etmesini sağlar ve temizleyerek çıkarılmasını kolaylaştırır.
INCI (AB) Jasminum Grandiflorum
çiçek serası
INCI (ABD) Jasminum Grandiflorum
(Yasemin) Çiçek Balmumu
MP Yaklaşık 60 °C
%1–2 seviyesini kullan
KahlWax 6692 Gül
Güllerin zarif kokusu ile orta yumuşak, soluk yeşil balmumu. kolayca
emülsiyonlara dahil edilir ve pürüzsüzlüğü ve dokuyu geliştirirken, aynı zamanda
daha zengin, daha önemli bir cilt hissine yol açar. Viskozite olarak mükemmel çalışır
Ruj ve kurşun kalem gibi susuz formülasyonlarda güçlendirici.