KAHLPOWDER 2442P100N Karnauba Wax

KAHLPOWDER

CAS No:

KahlWax 2811 Pirinç
Pirinç kepeğinden elde edilen açık renkli, sert ve yüksek erime noktalı mum
yüksek kristallik nedeniyle mat görünüm.

KahlWax 2811 Pirinç
Pirinç kepeğinden elde edilen açık renkli, sert ve yüksek erime noktalı mum
yüksek kristallik nedeniyle mat görünüm. Kesinlikle hoş bir ekler
yapışkan olmayan cilt hissi. Emülsiyonlarda yumuşak ve kremsi bir doku sağlar ve
oleojeller. Çubuklarda ısı stabilitesini destekler ve çok sert formülasyonlar oluşturabilir. Yüzey aktif madde bazlı ürünler için opaklaştırıcı ajan olarak uygundur.
INCI (AB) Oryza Sativa Kepek Cera
INCI (ABD) Oryza Sativa (Pirinç)
kepek mumu
MP 79–85 °C
% 1–15 seviyesini kullan
KahlWax 6240 Sebze
GDO olmayanların hidrojenasyonundan elde edilen yumuşak, düşük erime noktalı mum
sebze yağı. Yeniden yağlayıcı yumuşatıcı ve doku değiştirici olarak işlev görür
diğer mumların sertliğini dengeler.
INCI (AB/ABD) Hidrojene
Sebze yağı
MP 37–44 °C
%5–30 seviyesini kullan
KahlWax 6279L Myrica
Yüksek sertliği düşük erime noktasıyla benzersiz bir şekilde birleştiren doğal mum.
azaltan doğal bir saç bakım maddesi olarak mükemmel performans gösterir.
penye kuvveti önemli ölçüde. Saç şekillendirme ürünlerinde orta düzeyde tutuş sağlar ve
dökülmeden yeniden şekillendirilebilir stiller sağlar. O/W emülsiyonlarını stabilize eder ve zenginleştirir
Yapışkanlığı azaltırken kuru, mumsu olmayan bir cilt hissi sağlar.
INCI (AB) Myrica Pubescens
meyve serası
INCI (ABD) Myrica Pubescens
meyve mumu
MP 45–55 °C
%1–10 seviyesini kullan
KahlWax 6290 Berry
Kadife, pudralı cilt hissi ile düşük eriyen yumuşak balmumu. Çok işlevli
formülasyonların duyusal özelliklerini iyileştiren ürün. geliştirir ve
diğer kristalleşen malzemelerin yapılarını stabilize eder, örn. yüksek eriyen mumlar.
Çubuk ve kurşun kalem hazırlıkları için olağanüstü kazanç artırıcı. Yapabilme
O/W emülsiyonlarına zengin, köpüksü bir doku sağlar.
INCI (AB) Rhus Verniciflua Peel Cera
INCI (ABD) Rhus Verniciflua Peel Wax
ÇA 48–54 °C
%1–20 seviyesini kullan
KahlWax 6607L MB Ayçiçeği
Yüksek erime noktasına sahip çift rafine, açık renkli sert mum.
Olağanüstü yağ bağlama kapasitesi ve polar ile geniş uyumluluk
ve polar olmayan yumuşatıcılar. Susuz formülasyonlarda çok oluşturur
yüksek yüzey parlaklığına sahip sert ve kararlı ağlar. ısıyı iyileştirir
direnci ve yapışkanlığı azaltır.
INCI (AB) Helianthus Annuus Tohum Cera,
Askorbil Palmitat, Tokoferol,
Helianthus Annuus Tohum Yağı
INCI (ABD) Helianthus Annuus (Ayçiçeği) Tohumu
Balmumu, Askorbil Palmitat, Tokoferol,
Helianthus Annuus (Ayçiçeği) Tohum Yağı

% 1–15 seviyesini kullan

KahlWax_Products_RZ.indd 5 24.02.20 16:14
6
KahlWax 6684 Yasemin
Yasemin çiçeklerinin olağanüstü kokusu ile yumuşak, kehribar rengi balmumu. Onun
yumuşaklık, onu sert, susuz sistemlerin mükemmel bir getiri artırıcısı yapar.
rujlar, kalemler veya sabunlar gibi.