Isopentyldiol IPD

Isopentyldiol IPD

CAS No:

İzopentildiol – iyi hissettiren ve parlaklığı artıran kozmetikler için
Kremler, makyaj, saç bakımı ve güneş bakım ürünleri yüksek talepleri karşılamalıdır

İzopentildiol – iyi hissettiren ve parlaklığı artıran kozmetikler için
Kremler, makyaj, saç bakımı ve güneş bakım ürünleri yüksek talepleri karşılamalıdır: onlardan bizi taze ve çekici göstermelerini, nemlendirici olarak hareket etmelerini ve tabii ki cildimizde hoş hissetmelerini bekleriz. Kuraray'dan izopentildiol (IPD), tüm kutuları işaretleyen çok işlevli bir bileşendir! Kozmetik, saç bakımı ve cilt bakımı formülasyonlarınız IPD'nin benzersiz özelliklerinden yararlanabilir. İzopentildiol (3-metil-1,3-bütandiol) renksiz ve kokusuzdur. Ayrıca birçok madde ile birleştirilebilir, bu nedenle cilt bakımı ve güneş bakım ürünlerinde emülgatör ve yumuşatıcı olarak idealdir ve beyaz kalıntı bırakmaz. IPD anında nemlendirici görevi görür, bu nedenle IPD içeren kişisel bakım ürünleri cildimizi ipeksi pürüzsüz hissettirir. IPD ayrıca ruj ve göz farı gibi dekoratif kozmetiklerde kalıcı parlaklık sağlar.

Renk tutma ve hasarlı saçları onarmak için saç bakım ürünleri
IPD'li saç bakım ürünleri, zarar görmüş saçları onarmak da dahil olmak üzere kalıcı güç sağlar. Ek olarak, boyalı saçların renk tutmasını geliştirirler. İzopentildiol, çok iyi bir güvenlik profiline ve bakteriyostatik özelliklere sahip olduğu için ürünlerin tolere edilebilirliğini artırır. Ayrıca el dezenfektanlarının ve makyaj temizleyicilerinin cilt bakım özelliklerini geliştirmek için kullanılır.

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinizin mükemmel özelliklere ve optimum parlaklığa sahip olmasının yanı sıra cilt üzerinde hoş hissettirdiğinden emin olmak için Kuraray'dan izopentildiol kullanın.

Faydalar:
Saç bakımı: performans arttırıcı (onarım etkileri, güç katar, renk kalıcılığını artırır)
Cilt bakımı: benzersiz ipeksi cilt hissi, anında nemlendirme etkisi, parlak ürün
Güneş bakımı: beyaz kalıntılar olmadan güneş koruması