Isoamyl Laurate

Isopentyl Laurate

CAS No: 6309-51-9

Zarif yağsız bir cilt hissi verir, pigment dağılımını artırır. UV filtreleri için mükemmel bir çözme gücüne sahip okside olmayan bir yağdır. Polar bir yağdır,sıcak ve soğuk proses kozmetik formüllerinde kullanılabilir. cilt uyumluluğu ve cilt hissiyatı çok çok iyi olduğundan dolayı bebek bakım ürünlerinde silikon alternatifi gibi kullanılabilir.

Synonyms:
Dermofeel® sensolv
Radia® 7750