top of page

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC

HPMC

CAS No:

Benecel™ HPMC ürünleri, su tutma yardımcıları, kalınlaştırıcı ve film oluşturucu maddeler, koruyucu kolloidler, süspanse edici ve emülsifiye edici maddeler, bağlayıcılar ve stabilizatörler olarak kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek saflıkta, suda çözünür,

Benecel™ HPMC ürünleri, su tutma yardımcıları, kalınlaştırıcı ve film oluşturucu maddeler, koruyucu kolloidler, süspanse edici ve emülsifiye edici maddeler, bağlayıcılar ve stabilizatörler olarak kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek saflıkta, suda çözünür, iyonik olmayan polimerlerdir.

Doğal, bol ve yenilenebilir bir kaynak olan selülozdan türetilen Benecel™ HPMC ürünleri, kişisel bakım, ilaç ve gıda uygulamalarında ürün performansını artırmak için 50 yılı aşkın bir süredir kullanılmaktadır.

Benecel ™ HPMC, tüm formülasyon zorluklarınızı karşılamak için çok çeşitli derecelerde mevcuttur. Önde gelen hidrofilik matris oluşturucunun Benecel ™ HPMC dereceleri, sağlam oral katı kontrollü salımlı dozaj formlarının formülasyonunu sağlar. Günümüzün zorlu formülasyonlarının ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli derecelerde mevcut olan Benecel ™ HPMC, kontrollü salınım için çözümünüzdür.

Benecel ™ XR ve XRF HPMC, geliştirilmiş akış, tablet gücü ve sıkıştırılabilirlik için optimize edilmiştir
Doğrudan sıkıştırılabilir kaliteler, sürekli üretim için ideal olan mükemmel toz akışı ve içerik homojenliği sağlar. Bitki bazlı gıdalar için Benecel ™ MX modifiye selüloz

özellikler ve faydalar:

Benecel ™ MX modifiye selüloz, benzersiz bir modifiye selüloz derecesidir
iyi bağlanma özelliklerine sahip termo geri dönüşümlü bir jel oluşturur
diğer modifiye selüloz sınıflarından daha düşük sıcaklıkta (40oC) jeller
vegan uygulamalar için uygun
Bitmiş üründe nemi tutmak için yağı ve suyu stabilize eder
çeşitli bitkisel bazlı katı ve sıvı yağlar ile çalışır
formül ve maliyet esnekliğini kolaylaştırır

bottom of page