Glyceryl Oleate Gliseril

Glyceryl Oleate Gliseril

CAS No:

Gliseril monooleat olarak da adlandırılan gliseril oleat, zeytinyağı, yer fıstığı yağı, ceviz yağı veya teaseed yağından elde edilen berrak veya açık sarı bir sıvıdır. Tatlı bir kokusu ve yağlı bir tadı vardır; 77 derece Fahrenheit civarında erir. Suda çözünmez, yağda çözünür. Gliseril Oleat, gliserin ve oleik asidin esteridir. Zeytinyağı, yerfıstığı yağı, teaseed yağı veya ceviz yağı gibi yüksek konsantrasyonlarda oleik asit içeren yağlardan üretilir.

Gliseril monooleat olarak da adlandırılan gliseril oleat, zeytinyağı, yer fıstığı yağı, ceviz yağı veya teaseed yağından elde edilen berrak veya açık sarı bir sıvıdır. Tatlı bir kokusu ve yağlı bir tadı vardır; 77 derece Fahrenheit civarında erir. Suda çözünmez, yağda çözünür. Gliseril Oleat, gliserin ve oleik asidin esteridir. Zeytinyağı, yerfıstığı yağı, teaseed yağı veya ceviz yağı gibi yüksek konsantrasyonlarda oleik asit içeren yağlardan üretilir. Emülgatör olarak kullanılır (yağ ve suyu karıştırır). Gliseril Monooleat olarak da adlandırılan Gliseril Oleat, doğal olarak oluşan sıvı ve katı yağlardan elde edilir. Berrak kehribar veya soluk sarı bir sıvı olarak oluşur. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ağırlıklı olarak ruj, göz farı, makyaj bazı ve cilt bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır. Gliseril Oleat, emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur. Aynı zamanda bir cilt bakım maddesi - yumuşatıcı olarak da işlev görür. Gliseril oleat, ürünlerinize harika yeniden yağlama özellikleri ekler

Öncelikle Duş Jeli, Şampuan ve Yüz Yıkamada kullanılır, nem ve yumuşaklık getirmek için yüzey aktif maddelerin bazen kurutma etkisini dengeler, Duş Jeli, Şampuan veya Yüz Yıkamanızı tamamen değiştirir.