top of page

GLUADIN WLM BENZ Hydrolyzed Wheat Protein

GLUADIN WLM BENZ

CAS No:

Gluadin WLM Benz, kıl şaftına önemli ölçüde derinlemesine nüfuz eden, etkili onarım, yeniden yapılandırma ve içeriden koruma için mükemmel bir temel oluşturan, yüksek oranda mikronize buğday bazlı bir protein aktiftir.

Gluadin® WLM Benz, kıl şaftına önemli ölçüde derinlemesine nüfuz eden, etkili onarım, yeniden yapılandırma ve içeriden koruma için mükemmel bir temel oluşturan, yüksek oranda mikronize buğday bazlı bir protein aktiftir. Ayrıca saçın pürüzsüzleşmesine katkıda bulunur ve günlük streslere karşı koruma sağlayan koruyucu bir film bırakır. Bu ürün ideal olarak saç bakımı, vücut yıkama, cilt bakımı, güneş sonrası bakım, bebek bakımı ve hassas ciltlerde kullanılır. Modern yaşam tarzları saçlarda strese neden olabilir ve tüketiciler her zaman etkinliği kanıtlanabilir saç bakım ürünleri ararlar. Gluadin® WLM Benz saç tellerine derinlemesine nüfuz ederek saçı içeriden güçlendirir, onarır ve korur. Hızla emilir ve kırılmayı %80'den fazla azalttığı gösterilmiştir. Antiinflamatuar özellikleri sayesinde saç derisini de yatıştırır. %100 doğal, yenilenebilir hammaddelerden elde edilen ve COSMOS, NATRUE ve ECOCERT tarafından onaylanan Gluadin® WLM Benz, sağlıklı bir görünüm ve çevreyi önemseyen insanlar için şampuanlara ve saç kremlerine son derece çekici nitelikler katar.

Sürdürülebilirlik Faydaları
Soğuk işlenebilir
%100 doğal, yenilenebilir hammaddelerden elde edilmiştir
ECOCERT, COSMOS, NATRUE tarafından onaylanmıştır
EU Ecolabel, Nordic Swan ve BraMiljöval'e sahip ürünler için düşünülebilir
Enzimatik süreç (GDO'suz) Hidrolize Buğday Proteini. GLUADIN® WLM BENZ by BASF, derin koruma ve onarım için soğuk işlenebilir, GDO'suz bir mikroproteindir. Saç tellerine derinlemesine nüfuz ederek saçı güçlendirir, onarır ve içeriden korur. Bu bileşen hızla emilir ve kırılmayı %80'den fazla azalttığı gösterilmiştir. Ayrıca anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve kafa derisini yatıştırır. GLUADIN® WLM BENZ güneş sonrası, vücut, renk ve yüz bakımı, bakım, sıvı sabunlar, şampuanlar, saç boyama ve şekillendirme ürünlerinde uygulama bulur. Ayrıca bebek bakım ve temizliğinde, yüz temizliğinde, kişisel bakım mendillerinde ve duş/banyo formülasyonlarında kullanılır. ECOCERT, COSMOS ve NATRUE tarafından onaylanmıştır.

bottom of page