Germaben II

Germaben II

CAS No:

Berrak, viskoz bir sıvı olan germaben ™ II, geniş spektrumlu aktiviteye sahip kullanışlı, kullanıma hazır eksiksiz bir antimikrobiyal koruyucu sistemdir.

germaben™ II | germaben™ II-e koruyucu
kimya: antimikrobiyaller
INCI: Propilen Glikol (ve) Diazolidinil Üre (ve) Metilparaben (ve) Propilparaben
Berrak, viskoz bir sıvı olan germaben ™ II, geniş spektrumlu aktiviteye sahip kullanışlı, kullanıma hazır eksiksiz bir antimikrobiyal koruyucu sistemdir. Katı parabenlerin dahil edilmesiyle ilgili sorunları en aza indirir. Germaben™ II koruyucunun metilparaben ve propilparaben ile çözündürülmüş kombinasyonu, Gram-pozitif ve Gram-negatif bakterilere ve maya ve küfe karşı etkilidir.

germaben ™ II-e, %25'ten fazla yağ fazına sahip emülsiyon sistemleri için tasarlanmış berrak, viskoz bir sıvı koruyucu sistemdir. Kozmetik formülasyonlara kolay ve rahat bir şekilde eklenmesi için propilen glikol içinde önceden çözülmüş toplam %20 paraben konsantrasyonu içerir.

ticari adı: germaben™ II | germaben™ II-e koruyucu
özellikler ve faydalar
gram-pozitif ve gram-negatif bakterilere, maya ve küfe karşı geniş spektrumlu aktivite
uygulamalar
açık +++
durulama +++
ıslak mendil ++
kullanım seviyeleri: %0.5-1.0
üretim sırasında maksimum sıcaklık: 60 ° C'nin altında
ek bilgi
pH 3 - 7.5
mevzuata uygunluk * Brezilya, Kanada, Çin, AB, Meksika, ABD
halojensiz, izotiazolinonsuz, fenoksietanolsüz teknolojiler
formaldehit vericili, parabenli kimya türü. Germaben® II, geniş spektrumlu, sıvı koruyucu bir sistemdir.Aktif bileşenleri propilen glikol içinde çözülerek formülasyonlara dahil edilmelerini kolaylaştırır. Yaklaşık %25 veya daha az yağ fazlı emülsiyonlarda ve suda çözünür formülasyonlarda kullanıma hazırdır. Germaben II ısıya duyarlıdır ve su fazına veya formülasyonun emülsiyon haline getirilmiş kısmına 140 °F (60 °C) veya altındaki bir sıcaklıkta, genellikle koku ilavesinden önce, soğuma aşamasında eklenmelidir. 140 ° F (60 ° C) üzerinde Germaben II eklemek, ürününüzdeki koruyucu sistemden ödün verilmesine neden olabilir. Germaben II, çoğu kozmetik içerikle uyumludur ve 3.0 - 7.5 gibi geniş bir pH aralığında etkilidir.

INCI: Propilen Glikol (ve) Diazolidinil Üre (ve) Metilparaben (ve) Propilparaben