E460 Avicel 102 Mikrokristalin Seluloz MCC

MCC 102

Cas No: 9004-34-6

Mikrokristalin Selüloz (MCC), suda çözünmeyen, doğal olarak elde edilen toz halinde bir selülozdur ve selüloz zincirlerinin selülozun depolimerizasyonuna neden olan kısmi asit hidrolizi geçirmesinden sonra "mikrokristal" adını alır.

Mikrokristalin Selüloz (MCC), suda çözünmeyen, doğal olarak elde edilen toz halinde bir selülozdur ve selüloz zincirlerinin selülozun depolimerizasyonuna neden olan kısmi asit hidrolizi geçirmesinden sonra "mikrokristal" adını alır. Depolimerize edildikten sonra (bir bisiklet zincirindeki tüm halkaları keser gibi), ortaya çıkan parçalar veya kristalli ve ince tozlu yapıda - sunduğumuz çeşitli MCC derecelerini oluşturan farklı parçacık boyutlarına sahip. Ortaya çıkan bu partiküller, endüstride plastik gibi sıkıştırıldıklarında bükülen ve şeklini koruyan maddeleri tanımlamak için kullanılan bir terim olan "plastik deformasyona" uğramaya doğal bir eğilim gösterirler - diğer yandan Laktoz, basınçlar altında "kırılgan kırılmaya" uğrar ve bu nedenle kombinasyon MCC/Laktozun birçok formülasyonda kullanımı giderek daha önemli hale geliyor. Mikrokristalin Selüloz MCC 102, saflaştırılmış ve kısmen depolimerize edilmiş bir a-selülozdur. MCC 102 üretimi için hammadde ve bileşenlerin seçiminde yüksek standartlar ve üretimin (GMP) sıkı bir şekilde izlenmesi, sabit bir kaliteyi garanti eder.

MCC 102 esas olarak tabletleme (doğrudan tabletleme) için doldurma, bağlama ve patlatma malzemesi olarak ve ayrıca kuru ve ıslak granülasyon için ve sert jelatin kapsüller için dolgu malzemesi olarak kullanılır.

MCC 102 UL-002, düşük sıkıştırma kuvvetinin gerekli olduğu yerlerde, düşük sıkıştırılabilir API'ler ile veya bir formülasyondaki eksipiyanı azaltmak için yüksek oranda sıkıştırılabilir yeni bir bağlayıcı olarak kullanılır.

MCC 102 ince dereceli tipler, süspansiyonlar için stabilizatör olarak kullanılmak üzere muazzam bir şişme tozuna sahiptir.

MCC 102 Avicel, ayırma teknolojisinde filtre malzemesi olarak kullanılmaktadır.

MCC 102, kozmetikler için, emülsiyonlar için stabilizatör, absorpsiyon ve bulanıklık malzemesi ve viskozite düzenleyici olarak uygundur.

MCC 102 Avicel, hem su hem de yağ fazı bileşenleri için gıda endüstrisinde stabilizasyon sistemi.

MCC 102 Avicel, kimyasal ve fiziksel kimlikleri Ph. Eur., USP-NF'nin en son standartlarını karşılayan saf mikrokristal selülozdur.

özellikleri
MCC 102 Avicel mükemmel sıkıştırılabilirliğe sahiptir. Olağanüstü plastisite, yüksek tav ve nihai mukavemete sahip tabletler üretmeyi sağlar. Aynı zamanda tabletlerin dağılma süreleri çok kısadır. İyi akıcı özellikleri yüksek üretim oranlarını garanti eder. MCC 102 Avicel'in yüksek mikrobiyal saflığı, renk stabilitesi ve mükemmel absorpsiyon özellikleri, tüm tabletleme işlemlerinde başarıya yol açar.

MCC 102 Avicel homojen partikül boyutlarına sahip reaktif olmayan bir maddedir. Bu, yüksek kaliteli sonuçları garanti etmek için ayırma teknolojisinde filtre malzemesi olarak ideal olmasını sağlar.