Dipropilen glikol DPG

DPG

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde solvent, yumuşatıcı, emülsiyon stabilizatörü veya viskozite değiştirici; higroskopik doğası ve su tutma yeteneğinden dolayı humektant; çok sayıda bakteri ve fungal türe karşı koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde solvent, yumuşatıcı, emülsiyon stabilizatörü veya viskozite değiştirici; higroskopik doğası ve su tutma yeteneğinden dolayı humektant; çok sayıda bakteri ve fungal türe karşı koruyucu olarak kullanılmaktadır.