DEKABEN 100 Caprylyl Glycol

DEKABEN 100 Caprylyl Glycol

CAS No: 1117-86-8

DEKABEN 100 Caprylyl Glycol Dekaben 100, kozmetik ürünler için nemlendiricidir.

Çok etkileyici antimikrobiyal özelliklere sahip yumuşatıcı. Dekaben 100, alternatif koruma yöntemlerini kullanan önemli bir bileşendir. Dekaben 100, kozmetik ürünler için nemlendiricidir. Oldukça geniş bir aralıkta antimikrobiyal özelliklere sahip olması, kozmetik ürünleri korumanın alternatif yollarının uygulanmasında onu oldukça ilginç bir bileşik haline getirir. kaprilil glikol
Caprylyl Glycol, birçok kişisel bakım ürününe nemlendirme ve yumuşatma kazandıran bir nemlendirici ve cilt bakım maddesi görevi görür. Aynı zamanda bir stabilizatör olarak işlev görür ve diğer koruyucuların antimikrobiyal aktivitesini arttırır, böylece bir ürünün raf ömrünü uzatır. Nemlendirici, güneş kremi, temizleyici, dudak parlatıcısı ve fondöten gibi cilt bakımı ve makyaj kozmetiklerinde kullanılır.
CAPRYLYL GLYCOL şu şekilde sınıflandırılır:
yumuşatıcı
saç kremi
nemlendirici
cilt bakımı
CAS Numarası 1117-86-8
EINECS / ELINCS No: 214-254-7
COSING REF No: 74860
Kimyasal / IUPAC adı: Oktan-1,2-diol