Decyl Glycoside

Caprylyl/Capryl Glucoside

CAS No: 68515-73-1

Bu yüzey aktif maddenin elektriksel bir yükü yoktur, bu da suyun sertliğinin deaktivasyona karşı direncini arttırır. Ürün, çamaşır yıkama ürünleri, ev temizlik ürünleri ve el bulaşık yıkama sıvılarında kullanılan mükemmel bir yağ sökücüdür. Yeni nesil çevre dostu yüzeyaktiftir. Doğal kaynaklardan elde edilen yağ alkolü ve glikozdan türetilmiştir, böylece, biyolojik olarak parçalanabilir. Düşük toksisitesi, düşük tahriş ve birçok mükemmel yüzey aktif performansından dolayı, deterjanlarda, kişisel bakım ürünlerinde, kozmetik ürünlerinde ve zirai kimyasal maddelerde kullanılır.

Synonyms: Caprylyl/Capryl Glucoside, decyl glycoside, APG0810, decyl glucose, decyl glycoside, D-Glucopyranose, oligomeric, decyl octyl glycosides, (C8-10)Alkyl ether of corn sugar, alkyl(c8,c10)polyglycoside, DECYL OCTYL D-GLUCOSE, D-glucose, decyl octyl ethers, oligomeric, Decyl-octyl glycosides oligomer, Octyldecyl Glucoside