Decyl glucoside CAS Number 58846-77-8

Decyl glucoside

CAS No: 58846-77-8

Decyl glucoside Decyl glukozit, doğal olarak şekerden elde edilen son derece hafif ve yumuşak iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Decyl glucoside
Hassas ciltler, yüz yıkama ürünleri, şampuan ve vücut yıkama için tavsiye edilir ve geleneksel anyonik yüzey aktif maddeler kullanılarak elde edilene kıyasla olağanüstü ince ve stabil köpük üretir.

Decyl glucoside Decyl glukozit, doğal olarak şekerden elde edilen son derece hafif ve yumuşak iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Decyl glucoside
Hassas ciltler, yüz yıkama ürünleri, şampuan ve vücut yıkama için tavsiye edilir ve geleneksel anyonik yüzey aktif maddeler kullanılarak elde edilene kıyasla olağanüstü ince ve stabil köpük üretir. Decyl glucoside Şekerden elde edilirler, biyolojik olarak kolayca parçalanabilirler, düşük toksiktirler, son derece yumuşaktırlar ve sert su koşullarında iyi performans gösterirler. Decyl glucoside Çeşitli klinik cilt tahriş edici testler, 24 saatlik uzun süreli temas süresi ile yüksek konsantrasyonlarda bile desil glukozitin tahriş edici olmadığını göstermektedir. Decyl glucoside 4 ila 12 pH arasında en iyi şekilde çalışır. Decyl glucoside Decyl glukozit, bebek şampuanı da dahil olmak üzere kozmetik formüllerinde ve hassas cilde sahip kişilere yönelik ürünlerde kullanılan hafif, iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Decyl glucoside Birçok doğal kişisel bakım şirketi bu temizleyiciyi bitki kaynaklı, biyolojik olarak parçalanabilen ve tüm saç tipleri için nazik olduğu için kullanır.
Decyl glucoside
2017 yılında Amerikan Kontakt Dermatit derneği, desil, lauril, setearil ve koko glikozitleri içeren bir bileşik sınıfı olan alkil glikozitleri, Yılın Alerjeni olarak adlandırdı ve desil glikoziti "alkil glikozitler sınıfında en yaygın olanı" olarak adlandırdı. alerjik kontakt dermatite neden olur Decyl glucoside Decyl glukozit, mısır nişastasından elde edilen glikozun hindistan cevizinden elde edilen yağlı alkol dekanol ile reaksiyona girmesiyle üretilir. Decyl glucoside