Cocoyl Sarcosinate
Perlastan

CAS No: 61791-59-1

Özellikle klora karşı dayanıklılığı yüksek anyonik yüzey aktif.Kozmatik-detarjanda köpük arttırıcı özelliğinden dolayı ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılır. Kıvamlı çamaşır suyu (%2-5), Detarjan ve Kozmetik (%3-10), Bebe şampuanı (%3-8)

Kıvamlı çamaşır suyu (%2-5), Detarjan ve Kozmetik (%3-10), Bebe şampuanı (%3-8)

Synonyms:
Sensactive C-30
Crodasinic™ CS30
Top-rinese CS 30
AMIN CS30
ILCO-COS 502
MIAMI C-30
Nikkol Sarcosinate CN-30
AC-SCS30
PERLASTAN® CH 30
Ablupon SCT
PROTELAN LS 9011/C