Cetyl Stearyl Alcohol Setostearil Alkol

Cetyl Stearyl Alcohol

CAS No: 67762-27-0

Setostearil Alkol (CH3 (CH2) nOH), sebze veya sentetik kaynaklardan gelen setil ve stearil alkollerin bir karışımıdır. Yağlı bir alkol olarak sınıflandırılır. Setostearil alkol, pul şeklinde beyaz, mumsu, katı bir maddedir. Yağda çözünür, ancak suda çözünür değildir. Farmasötik ve kozmetik endüstrisinde, setostearil alkol bir emülsiyon stabilizörü olarak işlev görür; Matlaştırma ajanı; Sürfaktan - köpük güçlendirici; ve viskozite arttırıcı ajan. Genellikle kremlerde ve losyonlarda kullanılır. Erime noktası 122 ° F (50 ° C) ve kaynama noktası: 480.2 ° F (249 ° C)

TA-1618P