top of page

Ceridust 3620

Ceridust 3620

CAS No: 9002-88-4

Ceridust® 3620, mikronize polietilen bir mumdur. LLDPE, LDPE, MDPE ve HDPE gibi poliolefinler için bir dağıtıcı madde görevi görür. Renk gücünü ve filtre basınç değerini iyileştirir.

Ceridust® 3620, mikronize polietilen bir mumdur. LLDPE, LDPE, MDPE ve HDPE gibi poliolefinler için bir dağıtıcı madde görevi görür. Renk gücünü ve filtre basınç değerini iyileştirir. Mükemmel çizilme direnci ve matlaşma özellikleri ve yüksek su itici etki sergiler. PE bazlı, dağılması zor pigment masterbatchlerine mükemmel çökelme önleyici özellikler, mükemmel dağılım özellikleri gösterir. Ceridust® 3620, 2 yıllık bir raf ömrüne sahiptir. Solvent bazlı kaplamalar ve mürekkepler ile toz kaplama uygulamaları için önerilen mikronize polietilen mum. Ceridust 3620 ayrıca LLDPE, LDPE, MDPE, HDPE gibi poliolefin için önerilen bir ince partikül dispersiyon ajanıdır.

Ceridust 3620, her tür baskı mürekkebi için mükemmel bir sürtünme ve çizilme direnci katkı maddesidir. Ekstrüzyon işlemi sırasında çıktıyı artırmak, tozun akışkanlığını iyileştirmek ve kayma özelliklerini ve çizilme direncini artırmak için toz boyalarda katkı maddesi olarak kullanılabilir. Poliolefin matrislerinde dispersiyon ajanı olarak Ceridust 3620, pigment dispersiyonunu güçlendirir ve stabilize eder, yeniden topaklaşmayı önler ve renk gücünü iyileştirir.

Faydalar
Mükemmel çizilme direnci ve paspas özellikleri
Yüksek su itici etki
Mükemmel çökelme önleyici özellikler
Polietilen uygulamalarına dayalı dağılması zor pigment masterbatchlerine mükemmel dağılım özellikleri
Ceridust 3620, solvent bazlı kaplamalar ve mürekkepler ile toz kaplama uygulaması için önerilir.

Her türlü matbaa mürekkebi için mükemmel bir sürtünme ve çizilme direnci katkısıdır. İnce tozun, özellikle solvent veya yağ bazlı mürekkeplerde dağılması kolaydır.
Solvent bazlı kaplamalarda mikronize polietilen, çok iyi bir matlaşma ve kayma etkisi ile birlikte mükemmel bir çizilme direnci oluşturur.

Ayrıca, ekstrüzyon işlemi sırasında çıktıyı artırmak ve tozun akışkanlığını iyileştirmek için toz boyalar için bir katkı maddesidir. Ayrıca, kürlenmiş toz kaplamanın kayma özelliklerini ve çizilme direncini artırır. İnce tozun, üretim prosedürünün başlangıcında diğer tüm bileşenlerle karıştırılması da kolaydır. Ceridust 3620, ince partikül dispersiyon ajanıdır ve LLDPE, LDPE, MDPE, HDPE gibi poliolefin için önerilir. Mikronize dispersiyon ajanı parçacıkları pigment parçacıklarına yakındır ve neredeyse istatistiksel olarak ideal olarak dağılmış olduklarından, pigment parçacıkları arasında bir yer bulma ve böylece onları birbirinden ayırma olasılığı yüksektir. Sonuç olarak, bu pigment parçacıkları topaklar oluşturmayacaktır. Mikronize parçacıkların erken erime davranışı, pigment parçacıklarının bir kaplama etkisine yol açar ve pigment parçacıklarının bağlayıcı kuvvetlerini nötralize eder, yeniden topaklaşmalarını önler, pigment dağılımını kolaylaştırır ve dağılımı stabilize eder. Standart toz ve Ceridus karışımı zaten renk gücünü ve ayrıca filtre basınç değerini iyileştirir.
Paketleme ve taşıma
Teslimat formu
mikronize toz

Ambalajlama
Büyük çanta 300 kg
Kağıt torba 20 kg
Palet 600 kg (30 torba)

Depolamak
En iyi raf ömrü için bu ürünü normal ortam sıcaklıklarında kuru bir yerde saklayın.
Minimum raf ömrü, uygun şekilde depolandığında nakliye tarihinden itibaren iki yıldır.

bottom of page