top of page

Cafos 214 Di calcium phosphate

CAFOS

CAS No:

Doğrudan sıkıştırma için kalsiyum fosfatlar
Doğrudan sıkıştırma için çeşitli kalsiyum fosfat türleri sunuyoruz. Bunlar, yığın yoğunluğu ve parçacık boyutu bakımından farklılık gösterir ve aşağıdaki marka adları altında pazarlanır:

Doğrudan sıkıştırma için kalsiyum fosfatlar
Doğrudan sıkıştırma için çeşitli kalsiyum fosfat türleri sunuyoruz. Bunlar, yığın yoğunluğu ve parçacık boyutu bakımından farklılık gösterir ve aşağıdaki marka adları altında pazarlanır:

DI-CAFOS® - dikalsiyum fosfat susuz ve di-hidrat
TRI-CAFOS® - trikalsiyum fosfat
Doğrudan sıkıştırılabilir DCPA
DI-CAFOS A 60, benzersiz, yenilikçi, doğrudan sıkıştırılabilir bir DCP susuz kalitedir (DCPA). 1.300g / l ila 1.400g / l'lik bir yığın yoğunluğu sergiler; bu, doğrudan sıkıştırılabilir DCPA'nın diğer ticari sınıflarında tipik olarak bulunan 700g / l ila 800g / l'den önemli ölçüde daha yüksektir. DI-CAFOS A 60, farmasötik ve nutrasötik formül oluşturuculara aynı kalsiyum ve fosfor içeriğini korurken daha küçük tabletler oluşturma veya etiket üzerindeki kalsiyum ve fosfor içeriğini artırırken tablet boyutlarını sabit tutma arasında seçim yapma esnekliği sağlar.

DI-CAFOS A 60, mükemmel akıcılık ve tabletleme özelliklerine ek olarak, yüksek yığın yoğunluğundan kaynaklanan diğer önemli özellikleri de sergiler, örneğin:

Daha büyük parti boyutu
Tabletleme veya kapsül doldurma işlemi sırasında daha hızlı boşaltma
Daha yüksek üretim hacmi
Yüksek saflıkta fosfatlar
Kalsiyum fosfatlarımız, başlıca farmakopelerin (ör. USP, Pharm. Eur. (PE)) ve gıda yönetmeliklerinin (ör. FCC, EC / 96/77) tüm gereksinimlerini karşılar.

Budenheim, Almanya'da ISO 9001 ve 14001 sertifikasına ulaşan ilk kimya şirketlerinden biriydi. Budenheim, bir HACCP sistemi uygulamıştır ve mevcut İyi Üretim Uygulamalarına (cGMP) göre çalışır. Büyük bir tesis, 2009 yılında zaten sertifikalandırılmıştır.

Dikalsiyum ve trikalsiyum fosfatlarımızın düşük kurşun içeriği, müşterilerin kalsiyum takviyelerini California Proposition 65'e uygun olarak formüle etmelerini sağlar.

Farmasötikler ve nutrasötikler için fosfatlar
Kalsiyum fosfatlara ek olarak, Budenheim ayrıca farmasötik ve nutrasötik uygulamalar için aşağıdakiler gibi çok çeşitli başka ürünler de sunmaktadır:

Magnezyum fosfatlar
Ferrik pirofosfatlar ve ortofosfatlar
sodyum fosfatlar
potasyum fosfatlar
Bunlar eksipiyanlar, tamponlar ve verimli mineral kaynakları olarak kullanılır.

bottom of page