top of page

BIOGENIC MAGICOLOR 103 110

BIOGENIC MAGICOLOR 103 110

CAS No:

Demir Oksitler (ve) Titanyum Dioksit (ve) Mika (ve) Polyester-1 (ve) Silika Dimetil Sililat
Biyojenik Magicolor boncukları

Demir Oksitler (ve) Titanyum Dioksit (ve) Mika (ve) Polyester-1 (ve) Silika Dimetil Sililat
Biyojenik Magicolor boncukları, yüksek miktarda demir oksit pigmentleri ve titanyum dioksit sunan benzersiz, patentli çok katmanlı bir kapsülleme teknolojisi ile üretilir. Pigmentin gerçek rengi ancak uygulama sırasında ortaya çıkar. Bu teknoloji emülsiyon sistemlerinde, preslenmiş tozlar ve susuz dudak ürünlerinde kullanılabilir. Kullanım seviyeleri istenilen renk profiline ve formülasyon tipine göre değişiklik gösterir. Parçacık boyutu: 50-60 µm.

Mevcut renkler:
Biyojenik Magicolor-103BP (Siyah)
Biyojenik Magicolor-103RP (Kırmızı)
Biyojenik Magicolor-103YP (Sarı)

BioGenic Magicolor 103RP kapsüllenmiş kırmızı Demir Oksittir. Kapsül başlangıçta beyaz görünür ve ovalama üzerine kırmızı bir renk bırakır. Susuz sistemler ve yağ içinde su emülsiyonları için uygundur.

Magicolor 103 serisi, pigmentin orijinal renginin beyaz bir kapsül duvarı ile gizlendiği kapsüllenmiş Demir Oksitlerden oluşur. Kapsüller cilde sürüldüğünde pigment rengi ortaya çıkar. Kapsüller lipofiliktir ve yağ içinde su (veya silikon içinde su) emülsiyonlarının yağ fazında veya susuz sistemlerde kullanım için uygundur. Ortalama kapsül boyutu 50-60 mikrondur. BioGenic Magicolor 103RP kapsüllenmiş kırmızı Demir Oksittir. Kapsül başlangıçta beyaz görünür ve ovalama üzerine kırmızı bir renk bırakır.

Kimyasal Tanım: CI 77491 (Kırmızı Demir Oksit), CI 77891 (Titanyum Dioksit), Mika, Polyester-1, Silika Dimetil Sililat

bottom of page