top of page

Bermocol E230X

Bermocol E230X

CAS No: 9004-58-4

Bermocoll® E 230 X su bazlı ürünlerin kıvamını, stabilitesini ve su tutma özelliğini iyileştirebilir.

Bermocoll® E 230 X su bazlı ürünlerin kıvamını, stabilitesini ve su tutma özelliğini iyileştirebilir. Suda dağılan toz malzemeler için dispersiyon, bağlayıcı ve stabilize edici ajan olarak kullanılabilir. İyonik olmayan, düşük viskoziteli etil hidroksietil selülozdur. Bermocoll® E 230 X'in normal dozaj seviyesi %0.4-0.8'dir. BERMOCOLL® selüloz eterleri

BERMOCOLL® ürünleri, odun hamuru veya pamuk linterlerinden elde edilen doğal polimer selüloz esaslıdır.

Eterifikasyon sırasında selüloz, metil, etil ve hidroksil etil gibi ikamelerle reaksiyona girer. Bu işlem BERMOCOLL®'u suda çözünür hale getirir.

BERMOCOLL® selüloz eterleri, kuru karışım harç endüstrisi için aşağıdakiler için çok önemli katkı maddeleridir:

Su tutma oranını artırın
İnce katmanlı ürünleri uygulanabilir hale getirin
Uygun bir tutarlılık sağlayın
Gözenekli yüzeylerde yapışmayı iyileştirin
BERMOCOLL® iyonik olmayan bir selüloz eterdir. Uygulamaların çözünürlük gereksinimlerini karşılamak için değişen viskozite derecelerinde üretiyoruz. Sınıflar, toz, ince toz ve ekstra ince toz gibi birkaç farklı parçacık boyutunda mevcuttur. Yedek parçaların parçalarını çeşitli şekillerde birleştirerek BERMOCOLL®'un özelliklerini bireysel ihtiyaçlara uyacak şekilde özelleştirebiliyoruz.

bottom of page