Beautyolea S3

Beautyolea S3

CAS No:

Beautyolea S3 Zeytinyağı PEG-7 esterleri. O/W sistemlerinde ikincil bir yüzey aktif madde ve emülgatör veya yardımcı emülgatör görevi görür.

Beautyolea S3 Zeytinyağı PEG-7 esterleri. O/W sistemlerinde ikincil bir yüzey aktif madde ve emülgatör veya yardımcı emülgatör görevi görür. Beautyolea S3 Saf İtalyan zeytinyağından elde edilir. Zenginleştirici bir etki sağlamak için değerli zeytinyağının yumuşatıcı ve kayganlaştırıcı özelliklerine sahiptir. Beautyolea S3 Yüzey aktif madde sisteminin bileşenlerinin tahriş edici etkisini azaltır, cildi ve hasarlı saçları korur. Beautyolea S3 Diğer yüzey aktif maddelerin köpürme gücünü değiştirmez. Yağı, kokuları ve yağda çözünen aktif maddeleri dağıtmak için iyi bir çözme gücü ile koyulaştırıcı etki gösterir. Makyajı hafif bir şekilde çıkarıyor ve kullanım sonrası ciltte çok güzel bir his veriyor. Beautyolea S3 İyi cilt ve göz uyumuna sahiptir, banyo ve masaj formülasyonlarında lipofilik aktif maddelerin emilimini sağlayan yağlı bir bileşik olarak kullanılabilir. Doğal ve geleneksel banyo köpüklerinde, şampuanlarda, el sabunlarında, ıslak mendillerde ve yüz temizleyicilerinde kullanılır. Beautyolea S3, saf İtalyan zeytinyağından elde edilen ikincil bir yüzey aktif maddedir. Yüzey aktif madde sisteminin bileşenlerinin tahriş edici etkisini azaltır, cildi ve yıpranmış saçları korur. çok çeşitli kişisel bakım uygulamalarında kullanım için idealdir. Avantajlar

Olağanüstü performansa sahip Çok Hafif yüzey aktif maddeler ve Doğal yüzey aktif maddeler
Cildi uzun süre nemlendirir ve nemlendirir
Daha nazik bir vücut temizleyicisi yapmak için köpüklü yüzey aktif maddelerin yumuşaklığını arttırır.
Sıvı sabunlara, köpük banyolarına, şampuanlara, yüz temizleyicilerine, vücut yıkamalarına, duş jellerine yumuşatıcı, hafif kaygan bir cilt hissi verir.
Jellerle de iyi oynuyor.
Köpüklenmeyi azaltmaz.
Esansiyel veya koku yağları gibi diğer bileşenler için hafif bir çözücüdür.
Su bazlı vücut spreylerinde yumuşamayı arttırır.
Suda ve alkolde çözünür ve yağlarda dağılabilir.
Uygulamalar

Doğal yüzey aktif maddeler ve geleneksel banyo köpüğü
Islak mendil
Yüz temizleyiciler
sabunlar
O/W Emülsiyonlar
misel suları