AMPHISOL K

AMPHISOL K

CAS No: 84861-79-0

AMPHISOL® K, formül üreticilerinin en zorlu formülasyonları stabilize etmek için tercihi
AMPHISOL® K, güneşten koruyucular, cilt bakımı ve makyaj formülasyonları gibi zorlu ve karmaşık formülasyonların yüksek stabilite ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir su içinde yağ emülgatörüdür.

AMPHISOL® K, formül üreticilerinin en zorlu formülasyonları stabilize etmek için tercihi
AMPHISOL® K, güneşten koruyucular, cilt bakımı ve makyaj formülasyonları gibi zorlu ve karmaşık formülasyonların yüksek stabilite ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir su içinde yağ emülgatörüdür. Özel mikro etki alanı teknolojisi, formülatörlerin, yüksek miktarda pigment ve yüksek yağ, etanol ve elektrolit içeriğine sahip olanlar dahil, çok yönlü kişisel bakım bileşenleri kombinasyonlarını stabilize etmelerine olanak tanır. Bu emülgatör bileşeni, kremlerden spreylere ve köpüklere kadar çeşitli ürün türlerini formüle etmek için yüksek esneklik sağlar. AMPHISOL® K, diğer ana ölçütler ve PCP'lerle karşılaştırıldığında, sprey formülasyonlar da dahil olmak üzere en zorlu formülasyonlarda kanıtlanmış performansa sahiptir. Ayrıca, zorlu makyaj, cilt bakımı ve güneş bakımı formülasyonlarınızı kurtarmak ve güzelleştirmek için yardımcı emülgatör olarak da kullanılabilir ve işlemeyi kolaylaştırır. Ürün Özellikleri
INCI adı: Potasyum Setil Fosfat
Bileşenlerin en çok yönlü kombinasyonlarını stabilize etmek için benzersiz mikro etki alanı teknolojisi
Diğer testlerin ve PCP'lerin başarısız olduğu son damlaya kadar en yüksek emülsiyonlaştırma performansını sunan benzersiz PCP emülgatör
%0,5 oranındaki AMPHISOL® K, farklı formülasyon türlerinizi kurtarmak ve güzelleştirmek için yardımcı emülgatör olarak da kullanılabilir, bu da işlemeyi kolaylaştırır