Lanette O Cetearyl Alcohol Stearil Alkol

Lanette O, kozmetik yağ içinde su emülsiyonlarında viskozite düzenlemeleri için kullanılan bir setil stearil alkoldür. Peletlerde sağlanan beyaz ila açık sarımsı hidrofilik bir mumdur. Lanette O Bu ürünün hidroksil değeri 215-225, tüp yükselme erime noktası 49 - 56°C ve iyot sayısı max. 0,5. Lanette O Setearil alkol. BASF'den LANETTE® O bir tutarlılık faktörüdür. O/ W emülsiyonlarında viskozite regülasyonunda kullanılır. LANETTE® O, ter önleyiciler ve deodorantlar, güneş bakımı (güneş sonrası, güneşten korunma, kendi kendine bronzlaşma), vücut rengi ve yüz bakımı ve yüz temizleme formülasyonlarında uygulama bulur. Lanette O Ayrıca saç boyama, bakım ve bebek bakım ve temizleme formülasyonlarında da kullanılır. Bu bileşenin raf ömrü 2 yıldır.Lanette O

Lanette O Cetearyl Alcohol Stearil Alkol