Saboderm AB C12-15 Alkyl Benzoate

Saboderm AB

CAS No: 68411-27-8

SABODERM AB, bir alkil benzoat ürünüdür. Gündüz kremleri ve sıvı emülsiyonlar için uygun, zayıf yağlı karakterli yağlı bir bileşendir. Ayrıca cilt üzerinde iyi yayılma özelliklerine sahiptir.

SABODERM AB, bir alkil benzoat ürünüdür. Gündüz kremleri ve sıvı emülsiyonlar için uygun, zayıf yağlı karakterli yağlı bir bileşendir. Ayrıca cilt üzerinde iyi yayılma özelliklerine sahiptir. Saboderm AB yumuşatıcı, cilt hissi düzenleyicidir (diğer yağların daha az yağlı olmasını sağlar), yapışkanlık önleyicidir
mineral makyaj ürünleri için ajan, yağlayıcı ve bağlayıcı ve ıslatıcı ajan. Aynı zamanda bir
güneşten koruyucu bileşenler için çözücü, bu bileşenlerin gündüz nemlendiricisine dahil edilmesini kolaylaştırır.
Özellikler
Çok yönlü yumuşatıcı, cilt bakımı, güneş bakımı, deodorantta kullanıma uygun daha düşük moleküler ağırlıklı bir ester
ve renkli kozmetikler. Saboderm AB, cilde temas ettikten sonra hafif bir bakım ve ipeksi bir görünüm sağlar.
2 ila 12 pH aralığındaki ürünlerde stabil olan, berrak, neredeyse renksiz, yağda çözünür bir esterdir.
Uygulamalar
• UV filtreleri ve parfümler için çözücü
• Elektrikli tıraş kremi için cilt losyonunda kayganlaştırıcı ve yumuşatıcı
• Pigment dispersiyonu için ıslatıcı madde
• Terlemeyi önleyici ve titanyum dioksit için yumuşatıcı ve alüminyum tuzları süspansiyon maddesi
güneş kremleri.
• Yağlı hissi önlemek için önerilen banyo yağı, vücut yağı ve krem ​​için yumuşatıcı.
tipik olarak mineral yağ ve İzopropil Myristat ile üretilir.
Seviyeyi kullan
Cilt bakımı: %1-10
Güneş bakımı: %2-50