Ozokerite

Ozokerite wax

CAS: 8021-55-4

Ozokerite wax Aslen kumtaşlarındaki damarlardan elde edilen hidrokarbonlardan oluşan mineral mum. Beyaz pastiller, kokusuz. Ozokerite wax Suda ve alkollerde çözünmez, ılık yağlarda ve diğer erimiş mumlarda çözünür. Erime Noktası: 73-76°C (164-169°F). Faydalar:
Sertlik, jel gücü ve tutarlılık sağlar Ozokerite wax
Renkli kozmetiklerde renk bütünlüğü sağlar
Emülsifiye edici ve yumuşatıcı özelliklere sahiptir
Her türlü mineral ve bitkisel yağlar ve mumlarla uyumludur.
Ozokerite wax Kullanım: Formüllerin ısıtılmış yağ fazına ekleyin. Ürüne ve istenen viskoziteye bağlı olarak tipik kullanım seviyesi %1-20.

Ozokerite wax Aslen kumtaşlarındaki damarlardan elde edilen hidrokarbonlardan oluşan mineral mum. Beyaz pastiller, kokusuz. Ozokerite wax Suda ve alkollerde çözünmez, ılık yağlarda ve diğer erimiş mumlarda çözünür. Erime Noktası: 73-76°C (164-169°F). Faydalar:
Sertlik, jel gücü ve tutarlılık sağlar Ozokerite wax
Renkli kozmetiklerde renk bütünlüğü sağlar
Emülsifiye edici ve yumuşatıcı özelliklere sahiptir
Her türlü mineral ve bitkisel yağlar ve mumlarla uyumludur.
Ozokerite wax Kullanım: Formüllerin ısıtılmış yağ fazına ekleyin. Ürüne ve istenen viskoziteye bağlı olarak tipik kullanım seviyesi %1-20. Sadece harici kullanım içindir.
Uygulamalar: Ozokerite wax Her türlü stick kozmetik (ruj, dudak kremi, kapatıcı, deodorant), her türlü emülsiyon (krem, losyon). Ozokerite, dünya çapında 30 farklı ülkede bulunan ve çıkarılan doğal olarak oluşan bir mineraloid mum veya parafindir. Ozokerite wax Diğer mumlardan daha faydalı kılan herhangi bir özel özelliği olmamasına rağmen, çoğu petrol mumundan daha yüksek bir erime noktasına sahiptir. Ozokerite wax
Ozokerite Mumları günümüzde hidrokarbon mumlarının karışımları olarak tanımlanmaktadır. Ozokerite wax Adı, Doğu Avrupa'daki bitümlü kömür madenciliği operasyonlarının mum yan ürünü olarak kökenine bir referanstır.

Ozokerite Wax genellikle beyaz, kristal, kokusuz ve tatsız bir katıdır. Ozokerite wax Çoğunlukla parafin ve mikrokristalin mumların karışımlarından yapılır ve bir araya getirildiğinde kurucu bileşenlerden daha geniş işlevsellik sunar ve kişisel bakım ve kozmetik formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır.
Ozokerite wax
Ozokerite Wax, sıvı ve yarı katı sistemlerde viskoziteyi artıracak, emülsiyon stabilitesine yardımcı olacak ve jel gücünü artıracaktır. Nispeten yüksek bir erime noktasına sahip sert bir mumdur. Ozokerite wax Bu özellikler, yapıyı ve yapışma gücünü artırmak için ruj ve dudak bakım ürünlerinde kullanımını teşvik eder.
Ozokerite wax, dikkate alabileceğiniz çeşitli erime noktaları, jel güçleri ve penetrasyon değerleri ile bir dizi ürün seçeneği geliştirmiştir.



MEVCUT FORMLAR:
levhalar
Pastiller (peletler)

UYGULAMALAR şunları içerir:
Kozmetikler, Kremler, İlaçlar, Pomatlar, Merhemler/Merhemler, Kaplamalar, Yağlayıcılar, Su Yalıtımı, Yapıştırıcılar, Cilalar ve Vernikler.

UYUMLULUK:
Ozokerite Wax, çok çeşitli solventler, yağlar, katı yağlar, reçineler, petrolatum ve diğer mumlarla uyumludur.