Euroxide CPO

Euroxide CPO

CAS No: 68140-00-1

Euroxide CPO temizleme özelliği ile birlikte aşırı yumuşaklık ve iyi biyolojik olarak parçalanabilirlik sayesinde, esas olarak sıvı elde bulaşık yıkama ürünlerinde performans arttırıcı olarak kullanılan hafif, berrak, iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Euroxide CPO, Cocamidopropylamine Oxide'in ticari adıdır.

Euroxide CPO, hidrojene Hindistan Cevizi Yağı bazlı bir Kokamidopropilamin Oksittir. Doğası iyonik değildir, bu nedenle anyonik, katyonik, amfoterik ve iyonik olmayan bileşiklerle uyumludur. Kozmetik ve ev uygulamalarında ikincil bir yüzey aktif madde olarak kullanılır, tariflerde farklı işlevlere sahiptir: cilt için ürünlerin yumuşaklığını geliştirmek, formülasyonların viskozitesini oluşturmak, köpüğü geliştirmek ve deterjan özelliklerini geliştirmek.

Euroxide CPO, mükemmel temizleme özelliği ile birlikte aşırı yumuşaklık ve iyi biyolojik olarak parçalanabilirlik sayesinde, esas olarak sıvı elde bulaşık yıkama ürünlerinde performans arttırıcı olarak kullanılan hafif, berrak, iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Euroxide CPO, Cocamidopropylamine Oxide'in ticari adıdır.

Euroxide CPO, hidrojene Hindistan Cevizi Yağı bazlı bir Kokamidopropilamin Oksittir. Doğası iyonik değildir, bu nedenle anyonik, katyonik, amfoterik ve iyonik olmayan bileşiklerle uyumludur. Kozmetik ve ev uygulamalarında ikincil bir yüzey aktif madde olarak kullanılır, tariflerde farklı işlevlere sahiptir: cilt için ürünlerin yumuşaklığını geliştirmek, formülasyonların viskozitesini oluşturmak, köpüğü geliştirmek ve deterjan özelliklerini geliştirmek. Düşük pH'da saç ve cilt için bakım özelliklerine sahiptir.

Uygulama örnekleri

Euroxide CPO, şampuan, sıvı sabun ve duş jeli gibi kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra ev ürünlerinde, özellikle bulaşık yıkama sıvılarında kullanılmaktadır.

Ambalajlama

Yol tankerlerinde toplu
1000 kg IBC konteynerler
Anlaşma ile mümkün olan diğer paketleme çözümleri.