Castor Oil Hint yagi

Castor oil, hydrogenated

CAS No: 8001-78-3

Hint bitkisi olan Riccunis Communis bitkilerinin tohumlarından elde edilen yağ türevidir.

Bitkisel bir yağdır. Farklı yağ asitlerinin trigliseritlerinin bazı oranlarda karışımından elde edilmektedir.
Kozmetik sektöründe bazı kişisel bakım ürünlerinin imalatında kullanılmaktadır. Rujlar, ojeler ve şampuanlarda dolgu maddesi hint yağı’dır.

Synonyms:
Castor beads
Ambrosol Wax MP-70
Ambrosol Wax MP-80
CUTINA® HR Powder
LAMESOFT® Balance
LAMESOFT® PW 45 AM
LAMESOFT® PW 45 BENZ
Prozymex® HBT LS 9142
BergaScrub 350
BergaScrub 400
Sternoil HCO
CASTORLINE™ WAX JELLY
Emulsionante O/W
Plantasens® VP R15
Arlacel™ 481
Arlacel™ 582
ERCAMULS LF 81 V
PROTEGIN® W
PROTEGIN® WX
PROTEGIN® XN
Flashwhite Unispheres®
Kahlwax 2178 - Castor Wax
Kahlbeads 2178P - Castor Wax Beads
XFoliPEARL™ CC10
Keratech 1307.1
Keratech 1800
Keratech 4207
Castor Wax #496
Natural Lip Balm Base
NATURESCRUB® H14
NATURESOFT 810
Castor Vegetable Wax (Flakes)
Emulpharma® 90 NEW
Sabowax FL 81
Sabowax HRP
Sabowax HRP/T
Vegeline 65
Vegeline 65 Bio
Vegeline 70
Vegeline 70 Bio
Natural Wax Jelly SP-512
Jojoba Scrubeads™ Black Licorice
Jojoba Scrubeads™ Blueberry Pie
Castorwax®
Castorwax® MP-70
Castorwax® MP-80
WorléeBeads HCO Blue
ZENIGLOSS® UPH